حسین امامی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این شهرها شامل گلبهار، سبزوار، تربت حیدریه، نیشابور، خواف و تایباد هستند.
وی اضافه کرد: طرحهای فاضلاب پس از تکمیل به مدت ۲۰ تا ۲۵ سال در اختیار سرمایه گذار قرار میگیرد و پس از اتمام این مدت، تحویل شرکت آب و فاضلاب خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: سرمایه گذار، پساب حاصل از تصفیه فاضلاب را به فروش می رساند و یا خود مورد استفاده قرار می دهد و تمامی هزینههای نگهداری و به روزرسانی تاسیسات را نیز در مدت بهره برداری عهده دار خواهد بود.
امامی افزود: طرح ساخت و بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب شهر گلبهار در بازه زمانی ۲ سال به روش خرید تضمینی فاضلاب(BOT) با ظرفیت ۳۰ هزار مترمکعب در شبانه روز ساخته شده و در مدار بهره برداری قرار گرفته است.
وی ادامه داد: ساخت و بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب شهرک توحید شهر سبزوار نیز توسط سرمایه گذار حقیقی و ساخت شبکه و تصفیه خانه فاضلاب شهرهای تربت حیدریه، نیشابور، خواف و تایباد هم به روش بیع متقابل توسط بخش صنعت و معدن استان عملیاتی شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: با اجرای این طرحها، پساب فاضلاب جایگزین آب شرب در کارخانه های فولاد خواهد شد.
سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند و آب استان از هزار و ۷۰۰ حلقه چاه، ۱۵ دهنه چشمه و ۱۴ رشته قنات تامین میشود.
نظر شما