«امیررضا ملکی» روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدها به علت نواقص بحرانی بهداشتی از جمله رعایت نکردن زنجیره سرد مواد غذایی و رعایت نکردن بهداشت فردی پلمب شدند.
وی اضافه کرد: بازرسی از واحدهای صنفی و اماکن عمومی یکی از ماموریت های اصلی مرکز بهداشت است که با توجه به اهمیت مواد غذایی و سلامت استخرهای شنا این بخش ها با ظرافت و به صورت ویژه و مستمر بازرسی می شوند.
رییس گروه سلامت محیط و کار مرکز بهداشت شهرستان همدان ادامه داد: هر چند تیم های بهداشتی در یک زمان بندی مشخص از اماکن عمومی سرکشی می کنند اما میزان بازدیدها از واحدهای عرضه مواد غذایی، رستوران و باغ رستوران ها با توجه به اهمیت بیشتر از سایر صنوف است.
ملکی گفت: طرح تشدید نظارت بر اماکن به صورت مستمر در حال انجام است و در نوبت صبح، ظهر، عصر و شب این واحدها از منظر بهداشتی بررسی می شوند و در صورت وجود نواقص بهداشتی بحرانی ، واحد تعطیل و تا زمان رفع نکردن نواقص اجازه بازگشایی داده نمی شود.
نظر شما