انسان انقلاب اسلامی اولویت‌های ذهنی‌اش با نگاه انقلابی تعیین شده است

تهران-ایرنا- نویسنده و پژوهشگر انقلاب اسلامی گفت: انسان انقلاب اسلامی آدم بریده از جامعه نیست بلکه اولویت‌های ذهنی‌اش با نگاه انقلابی تعیین شده که استقلال و عدالت در جامعه است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، محمدصادق شهبازی روز پنجشنبه -۲ شهریور- در نشست دوره دهم انسان انقلاب اسلامی که در حسینه هنر تهران با اختصاص به زندگی سردار شهید مصطفی صدرزاده برگزار شد، گفت: دوره آموزشی انسان انقلاب اسلامی دوره ای است که امسال، سال پنجم برگزاری آن است و به دنبال این است که مبانی انقلاب را ناظر به اقتضائات و سوال‌های روز بازخوانی کند.

وی افزود: در این ۵ سال موضوعات مختلفی از اندیشه رهبران انقلاب تا تفکر در قرآن و سیر در نهج البلاغه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. همچنین در این جلسات اقتضائات روز مورد بررسی قرار گرفته و می‌گیرد که امروز با چه سوالاتی مواجهه هستیم.

نویسنده و پژوهشگر انقلاب اسلامی ادامه داد: در هر جلسه انسان انقلاب اسلامی از زاویه های مختلف موضوعات روز مانند اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مورد بررسی قرار می گیرد.

شهبازی گفت: جلسه امروز انسان انقلاب اسلامی به مناسبت تقریظ رهبری به کتاب سرباز روز نهم که شرح زندگی نامه مصطفی صدرزاده اختصاص پیدا کرد.

وی افزود: ما در ۵ سال گذشته بدنبال بررسی مبانی نظری و نیازهای عملی که قرار است یک جوان انقلابی محقق کند، بودیم. که رهبر معظم انقلاب با تقریظ این کتاب می‌فرمایند که یکی از این جوانان الگویی برای نسل فعلی و آتی است. بنابراین جلسه امروز اختصاص پیدا کرد به این که به دوره مبانی نظری رجوع کنیم که انسان انقلاب اسلامی چیست و هم این که نویسندگان کتاب‌های زندگی نامه شهدا به ویژه کتاب زندگی نامه شهید مصطفی زاده به نام سرباز روزنهم بگویند که چه ویژگی هایی در زندگی این شهید دیده اند و آن را برای جوانان ارایه دهند.

انسان انقلاب اسلامی اولویت‌های ذهنی‌اش با نگاه انقلابی تعیین شده است

این نویسنده و پژوهشگر انقلاب اسلامی در ادامه گفت: انسانِ انقلاب اسلامی آدم بریده از جامعه نیست، کسی است که بسته به مبانی دینی و اسلامی وارد صحنه های مختلف شده و دیده که چه نیازهایی دارد و اولویت های ذهنی اش با نگاه انقلابی تعیین شده است که استقلال و عدالت در جامعه باشد و نابرابری ها کنار برود.

وی افزود: امروز این فضا به وجود آمده که این افراد فعالیت های اجتماعی خود را انجام دهند و یک روز دیگر به فعالیت های فرهنگی و یک روز به فعالیت های اقتصادی بپردازند. و بدون مزد و منت و داوطلبانه بدنبال حل مشکلات برود و ما این را در سیره رهبران انقلاب و مدل عملی بخشی از شهدا و چهره‌های اصلی انقلاب می‌توانیم پیدا کنیم.

در ادامه این نشست محمدمهدی رحیمی محقق کتاب سرباز روز نهم درباره این کتاب و الگو شدن شهید مصطفی صدرزاده گفت: این کتاب حاصل زندگی مجاهدانه و خستگی ناپذیر شخصی است که می تواند در دوره حاضر بی‌شک الگویی دست یافتنی باشد.

وی افزود: او از سال ۱۳۹۲ با ده‌ها ترفند پایش را به سوریه باز می کند. ظرف دو سال از چهره های محبوب و موثر مدافعان حرم می شود تا جایی که سردار شهید سلیمانی را به تجمید وا می دارد.

انسان انقلاب اسلامی اولویت‌های ذهنی‌اش با نگاه انقلابی تعیین شده است

محقق کتاب سرباز روز نهم ادامه داد: شهید صدرزاده به تعبیری که رهبر معظم انقلاب دارند الگوی جوانان ما هستند از این جهت که امیدآفرین هستند. وقتی زندگی شهید صدرزاده را مطالعه کنید دائم در تلاش و تکاپو و کار کردن است.

وی افزود: هیچ وقت در تمام مقاطع زندگی اش ناامید نمی شود. آنجایی که در مساجد کار تربیتی می کند و یا حتی آنجایی که به سوریه می رود مدام در حال تلاش و تکاپو است.

محقق کتاب سرباز روز نهم ادامه داد: این کتاب درباره زندگی و زمانه بسیجی مدافع حرم شهید صدرزاده است. کتاب مستندی است که بیش از ۱۲۰ ساعت مصاحبه با دوستان، آشنایان، همرزمان و خانواده شهید گرفته شده است. کتابی‌ست که جامع و کامل است و به همه ابعاد شخصتی شهید صدرزاده پرداخته شده است. همه مقاطع زندگی این شهید مورد بررسی قرار گرفته است.

رحیمی گفت: مهمترین تفاوت این کتاب با کتاب‌های دیگر مستند و جامع بودن آن است. در این کتاب سعی کردیم که به همه ابعاد زندگی شهید بپردازیم.

وی در ادامه یکی از مهمترین ویژگی‌های شهید را تربیت یافته مسجد عنوان کرد و گفت: این شهید بزرگوار بزرگ شده مسجد بود و یکی از کارهای مهم این شهید بحث های تربیتی بود. این شهید همیشه به عنوان یک بسیجی در همه فعالیت های انقلابی حضور داشته است و هرجا هم که انقلاب نیاز داشته پای کار بوده چه در زمان فتنه و چه در زمان فعالیت های فرهنگی شهید صدرزاده حضور پررنگ داشته است.

این محقق کتاب گفت: شهید مصطفی صدرزاده مانند بقیه آدم ها بود و همه کارهایی که انجام داده مثل بقیه است. یک بچه هیاتی است که فعالیت هایی را دارد و البته به یکسری جزییات و ریزه کاری‌ها توجه می‌کرد و همین باعث شد مصطفی صدرزاده، مصطفی شود و البته دغدغه‌مندی و عشقی که به مردم داشت.

وی افزود: تمرکز فعالیت مصطفی کار مسجدی و برای نوجوانان بود. برای نوجوان ها پایگاه بسیج تاسیس کرده و برایشان جنگیده و دعوا کرده بود، گریه کرده و آبرو گذاشته بود.

رحیمی تاکید کرد: مساله مصطفی، رشد و تربیت بچه های نوجوان محله و منطقه شان بود. منطقه ای در حاشیه شهریار، یعنی جایی حاشیه تهران خلاصه مصطفی بود و مساله تربیت.

وی گفت: خودش جایی گفته بود که دعا کنید شهید شوم آن زمان دستم برای کار فرهنگی بیشتر باز می شود. حالا فیلم سینمایی منطقه پرواز ممنوع با اقتباس از زندگی مصطفی و دوستانش برای جوانان کل ایران تولید شد.

به گزارش ایرنا، سیدمصطفی صدرزاده فرمانده ایرانی گردان عمار لشکر فاطمیون بود و برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) در سوریه حضور پیدا کرد. «سیدابراهیم» نام جهادی شهید مدافع حرم «سیدمصطفی صدرزاده» بود. صدرزاده از فعالان مسجد و پایگاه بسیج بود و به عنوان مربی حلقه‌های صالحین و مدرس در اردوهای عقیدتی و فرهنگی فعالیت داشت.

صدرزاده ۱۹ شهریور سال ۱۳۶۵ در شهرستان شوشتر استان خوزستان به دنیا آمد. در ۱۱ سالگی به همراه خانواده به استان مازندران نقل مکان کرد و پس از دو سال، همراه خانواده در شهرستان شهریار استان تهران ساکن شد. سال ۸۷ وارد حوزه شد و حدود ۴ سال در حوزه علمیه امام جعفرصادق (ع) تهران درس خواند. سپس در رشته ادیان و عرفان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز تحصیل کرد.

سیدمصطفی صدرزاده یک‌روز پیش از شهادت به دوستانش گفته بود با یک گلوله شهید می‌شود و عاقبت اول آبان سال ۹۴ در عملیات محرم روز تاسوعا در مبارزه با تروریست‌های تکفیری در حومه حلب به شهادت رسید و پیکرش در گلزار شهدای بهشت رضوان شهریار به خاک سپرده شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha