به گزارش بامداد جمعه ایرنا از روابط عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، آیتالله سید هاشم حسینی بوشهری در دیدار معاون فرهنگی اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه، اضافه کرد: بنابراین نهادهای فرهنگی باید همانگونه که امام سجاد علیه السلام و حضرت زینب -سلام الله علیها- پیام رسان عاشوراء بودند، تلاش کنند تا پیام عاشوراء را زنده نگاه دارند.
دبیر شورای عالی حوزههای علمیه در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین روایتی از امام حسن مجتبی -علیه السلام- پرداخت و گفت: از امام حسن علیه السلام راجع به عقل و خرد سؤال شد، حضرت در پاسخ فرمود «التَّجَرُّعُ لِلغُصَّهِ حَتّی تَنالَ الفُرصَه.» یعنی عقل عبارت است از جرعه جرعه غصهها و سختیها را به جان خریدن تا زمان دستیابی به فرصت پیش آید.
وی افزود: پیامبر صلی الله علیه و آله در زمان دعوت به اسلام، بسیاری از ناملایمات و سختیها مانند شعب ابی طالب را تحمل کردند که در نتیجه آن میبینیم، نام ایشان و اسلام در سراسر دنیا گسترش یافته است ولی نامی از ابولهبها، ابوجهلها و ابوسفیانها باقی نمانده است.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به قرآن سوزیهای اخیر تصریح کرد: کسانی که امروز به قرآن و پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله هتاکی میکنند، به خاطر بغض و کینهای است که از گسترش دین نبوی دارند.
وی ادامه داد: در ماجرای غدیر نیز تلاش کردند تا امامی را که خداوند و پیامبر صلی الله علیه و آله دست او را به ولایت بلند کرده بود، کوچک کنند و کنار بگذارند اما امروز ببینید که نام امیرالمؤمنین چگونه در میان مسلمانان و حتی غیر مسلمانان بلند آوازه است.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی از شعار حسین بن علی علیه السلام برخاسته است و بنابراین نمیشود کسی عاشق حسین بن علی علیه السلام باشد، ولی عاشق این انقلاب نباشد.
امام جمعه قم خطاب به مسئولان فرهنگی سازمان اوقاف ابراز داشت: امروز شما مخاطبان «هَل مِن ناصر» امام حسین علیه السلام هستید؛ بنابراین نباید اجازه دهید که پیام عاشورا از بین برود. باید تلاش کنید تا عشق، احساس و شور حسینی را به منطق حسینی بدل سازید؛ چرا که این شور، هیچگاه با منطق از بین نخواهد رفت.
به گزارش ایرنا، در ابتدای این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا عادل گزارشی از اقدامات ستاد اربعین سازمان اوقاف و امور خیریه ارائه کرد و از اعزام بیش از چهارصد مبلغ و برپایی حدود ۳۶۵ موکب توسط این سازمان، خبرداد.
نظر شما