به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی سازمان سینمایی، محمد خزاعی به همراه جمعی از مدیران سازمان سینمایی با حضور در محل صندوق اعتباری هنر با مشاور وزیر و مدیرعامل صندوق هنر و همکاران شان تبادل نظر و گفت و گو پرداخت. در این نشست، روند وضعیت و شرایط حمایتی، میزان خدمات و تسهیلات این مرکز برای جامعه هنری و سینمایی توسط کارشناسان اصندوق تشریح شد.
در این برنامه اصغر فارسی معاون توسعه مدیریت و منابع سینمایی، قادر آشنا معاون مطالعات و فناوری سینمایی، یزدان عشیری مشاور رئیس سازمان و مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی و هاشم میرزاخانی مدیرعامل موسسه سینماشهر رئیس سازمان سینمایی را همراهی می کردند.
خزاعی در این جلسه با اشاره به جایگاه و نقش مهم صندوق در حمایت از حوزه فرهنگ و هنر و لزوم تامین منابع جدید برای توسعه فعالیتها و خدمات، گسترش زمینههای اشتغال و تامین رفاه اجتماعی و معیشتی گفت: خوشبختانه، شعاع پوشش صندوق با درایت مدیریت و کارشناسان آن، رو به توسعه است و تحولات قابل ملاحظهای را شاهدیم. اگر چه با توجه به شرایط اقتصادی کشور انتظارات از صندوق بسیار بالاست.
وی ضمن تمجید و تشکر از مدیریت و همکاران صندوق به خاطر ایجاد ظرفیتهای تازه در کمک به هنرمندان و سینماگران و ارتقای خدمات آن گفت: بنده از نزدیک شاهد بودم که در شرایط سخت و بیماری و مشکلاتی که برای تعداد زیادی از سینماگران فراهم پیش آمده، دوستان ما در صندوق هنر نهایت تلاش خود را انجام دادند تا پشتیبان ارزشمندی برای اصحاب فرهنگ و هنر باشند.
عضو هیئت امنای صندوق اعتباری هنر با ارائه پیشنهاداتی برای گسترش همکاری میان صندوق هنر و سازمان سینمایی، تأکید کرد: براین باورم شرایط و نقش موثر صندوق هنر به گونهای است که میتواند در راستای اهداف عالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در توسعه اقتصاد هنر و سینما به عنوان یک بازوی مشاورهای قدرتمند مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
خزاعی با اشاره به مشکلات عدیده سینماگران به ویژه پیشکسوتان این حوزه یادآور شد: متاسفانه، بخش بزرگی از جامعه هنری کشور را کهنسالان تشکیل میدهند و قطعا، با سختیها و شرایط خاصی که این قشر دارند نیاز است بستههای حمایتی ویژهای طراحی و پیشبینی شود.
وی با بیان اینکه منابع و اعتبارات صندوق به تناسب گستره اعضا و نیازهای اساسی آنها کافی نیست و به خاطر شرایط اقتصادی جامعه، مطالبات از صندوق افزایش پیدا کرده است، اظهارداشت: جامعه هنری و سینمایی هم، خود، آگاهند که صندوق هنر در مقام حامی و کمک کننده کنار آنها قرار دارد و نقشش، بیشتر حمایتی است.
رئیس سازمان سینمایی اظهار امیدواری کرد با تحولات صورت گرفته و برنامههای جامع مدیرعامل صندوق اعتبای هنر به ویژه در زمینه توسعه خدمات جانبی «هنر کارت» شاهد جهشهای ملموستری در این عرصه باشیم.
سیدمجید پوراحمدی مشاور وزیر فرهنگ و مدیرعامل صندوق هنر نیز، در این جلسه با تشریح برخی از اقدامات و فعالیتهای شاخص صندوق طی دو سال گذشته، گفت: حمایت از اصحاب فرهنگ و هنر، از مهمترین برنامههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت مردمی است و هدف ما هم، حرکت صندوق از یک نهاد حمایتگر با توزیع منابع به سوی سازمانی است که زمینه ایجاد درآمد پایدار برای اصحاب فرهنگ و هنر را فراهم کند.
وی گفت: تمام تلاش ما ساماندهی زیرساختهای کسب و کارهای فرهنگ و هنر است لذا در صورت فراهم بودن بستر و زیرساخت مناسب، هنرمندان مستعد ایرانی میتوانند آثار خود را در سراسر جهان عرضه کنند.
حیدر مرادی مدیرعامل شرکت مهان اندیشان آکام (هنرکارت) نیز در این جلسه به تشریح ابعاد و سطح ظرفیتهای هنر کارت و خدمات پیوست آن پرداخت و گفت: تاکنون، بیش از ۹۱ هزار هنرکارت برای اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت سراسر کشور صادر کردهایم.
وی افزود: صندوق اعتباری هنر مصمم است تا ضمن ارائه خدمات و تسهیلات بهتر و بیشتر به اعضا، افزایش سطح رضایتمندی خانواده فرهنگ و هنر را نیز فراهم کرده و گامهای موثری در جهت بهرهمندی اعضا از حقوق واقعی آنها را فراهم کند.
مرادی در بخش دیگری از سخنان خود از فعالسازی خدمات ایران کارت بانک آینده بر روی هنرکارتها خبر داد و گفت: براساس توافق بعمل آمده بیش از یکهزار و ۵۰۰ فروشگاه سراسر کشور بنا به سطح کارت افراد دارای هنرکارت با خرید خود از فروشگاههای فوق، هر دوشنبه بین ۱۰ تا ۵۰ درصد بازگشت نقدی برای آنها لحاظ شده و به کارت افراد واریز میشود.
مدیرعامل شرکت مهان اندیشان آکام (هنرکارت) همچنین ایجاد زیرساخت قوی و متناسب با نیاز هنرمندان، ارائه خدمات با نرخ و شرایط پرداخت ویژه توسط شرکتهای خدمات درمانی، تفریحی و غیره مانند بیمه دندانپزشکی، آزمایشگاهی در منزل، هتلهای ایرانگردی را از دیگر خدمات و ارائه تسهیلات از سوی هنرکارت صندوق اعتباری هنر برشمرد.
نظر شما