به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیرکل محیط زیست استان زنجان امروز در جریان افتتاح این پروژه بازیافت پسماند ماسه، افزود: ۱۲۵ میلیارد ریال از این اعتبار با معرفی محیط زیست استان از صندوق ملی محیط زیست دریافت شده است.
محمدرضا یافتیان گفت: این طرح بهعنوان یک صنعت توسعه یافته با استفاده از بازیافت مواد مصرفی اجرا شده است.
این مسوول تصریح کرد: این صنعت به جایی رسیده که در بازیافت یکی از شاخصههای توسعه یافتگی و تولید ثروت محسوب میشود.
یافتیان گفت: این طرح با پیگیری محیط زیست و با پرداخت وام از محل صندوق ملی محیط زیست اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت ریختهگری آلومینیوم ایرانخودرو نیز در این مراسم، افزود: با توجه به اینکه یکی از دغدغههای کارخانجات ریختهگری آلایندگی محیط زیست ناشی از پسماندهای ماسه خروجی از فرایند تولید بوده است، از همین رو بر آن شدیم که با استفاده از کارشناسان، طرح بازیافت ماسه را اجرایی کنیم.
حسین شهریاری تصریح کرد: مزیتهای اجرای این طرح، حذف هزینه خرید روزانه ۵۰ تن ماسه و استحصال روزانه ۵۰ کیلوگرم آلومینیوم از کلوخهها و ماسههای مصرف شده در فرایند ریختهگری است.
شهریاری گفت: مزیتهای کیفی طرح هم شامل کاهش قابل ملاحظه خرید ضایعات داخلی و کاهش مقدار اکسیدهای قلیایی ماسه در نزد مشتری است.
وی بیان کرد: ماسههای محیط زیستی طرح نیز موجب رفع مشکل انباشت ماسه باطله و آلودگی محیط زیست به دلیل حذف ترکیبات هیدروکربن می شود.
شهریاری در ارتباط با شیوه اجرای طرح نیز گفت: فرایند بازیافت از نوع بازیافت حرارتی ماسه است و خرد کردن آن هم به شیوه کلوخه کردن و ذرات به هم چسبیده انجام می شود.
وی گفت: این طرح بازیافت شامل بازیافت ماسه، خردایش مکانیکی، ویبره و غربال کردن ماسههای خرد شده، بازیافت حرارتی ماسه، خنک کردن، غربالگری و ذخیرهسازی نهایی آن است.
نظر شما