به گزارش ایرنا، رقابتهای والیبال قهرمانی آسیا با قهرمانی تیم قدرتمند ژاپن به پایان رسید؛ تیمی که حالا میتوان آن را یکی از چهار تیم برتر دنیا قلمداد کرد. شاگردان بلین در فینال این رقابتها موفق شدند تیم ملی ایران را به راحتی شکست دهند و جام قهرمانی را بالا سر ببرند.
یکی از اتفاقات عجیب این دوره از رقابتهای والیبال قهرمانی آسیا، انتخاب سلیقهای تیم رویایی یا همان تیم منتخب رقابتها بود. بر اساس اسنادی که ایرنا در اختیار دارد در برخی پستها بازیکنان شایسته که آمار بهتری نسبت به سایر بازیکنان داشتند انتخاب نشدند؛ این در حالیست که مهمترین ملاک برای حضور در تیم رویایی، آمار بازیکنان ۴ تیم نهایی است. در ادامه به بررسی عملکرد بازیکنانی که در تیم رویایی قرار گرفتند و همچنین بازیکنانی که باید در این تیم قرار میگرفتند، اما در حق آنها اجحاف شد پرداخته شده است.
در پست بهترین مهاجمان قدرتی، ران تاکاهاشی از ژاپن و رایمی وادیدی از قطر انتخاب شدند. طبق آمار برترین مهاجمان قدرتی، ران در جایگاه اول و یوکی ایشیکاوا در جایگاه دوم قرار دارند؛ اما به دلیل اینکه عنوان ارزشمندترین بازیکن رقابتها به ایشاکاوا رسید وادیدی قطری که سومین مهاجم برتر مسابقات بود به عنوان یکی از بهترین مهاجمان قدرتی تیم رویایی انتخاب شد.
بهترین مدافعان میانی تیم رویایی، تایشی اونودرا از ژاپن و بلال نابل ابونابوت از قطر معرفی شدند. اتفاق عجیب در انتخاب انونودرا این است که او در جایگاه ششم برترین مدافعان ۴ تیم نهایی رقابتها قرار داشت و مشخص نیست به چه شکل به تیم رویایی راه پیدا کرد. طبق آمار باید میائو رواتنگ از چین به عنوان یکی از ۲ مدافع برتر میانی تیم رویایی انتخاب میشد.
بهترین پاسور تیم رویایی هم به محمدطاهر وادی از ایران رسید. در حالی که انتقادهای زیادی از انتخاب وادی شد اما این بازیکن دومین پاسور برتری مسابقات بود. پاسور تیم قطر در جایگاه اول قرار گرفت؛ اما به لحاظ اینکه تیم نایب قهرمان نباید کمتر از تیم سوم در تیم رویایی نماینده داشته باشد این عنوان به وادی رسید. پاسور تیم ژاپن هم سومین پاسور برتر مسابقات شد.
مهمترین اتفاق عجیب در انتخاب بازیکنان تیم رویایی حذف محمدرضا حضرتپور است. او با فاصله بهترین لیبرو مسابقات بود؛ اما این عنوان به یامینگ یانگ از چین داده شد. حضرتپور در بین بهترین دریافتکنندهها پس از میلاد عبادیپور در جایگاه دوم و در بخش بهترین لیبرو و همینطور بهترین توپگیر در جایگاه نخست قرار گرفته بود. مشخص نیست بر چه اساس حضرتپور در تیم منتخب جای نگرفت.
بهترین قطر پاسور مسابقات هم امین اسماعیلنژاد از ایران شد که این عنوان به درستی و طبق آمار بازیکنان ۴ تیم برتر مسابقات به این بازیکن رسید.
در خصوص تیم رویایی مسابقات قهرمانی آسیا ابهامات زیادی وجود دارد. آمار نهایی بازیکنان با استناد به فرمهای محتوی آمار رسمی منتشرشده در بولتن روزانه رقابتها مشخص میشود؛ اما انتخاب نهایی بازیکنان تیم رویایی توسط رئیس کمیته کنترل که یرمک از قزاقستان بود صورت میگیرد.
نظر شما