مکان یابی ۱۵ ایستگاه شارژ خودروهای برقی در پایتخت/زاکانی: تهران خوش آب‌وهوا می شود

تهران - ایرنا - مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا، گفت: ۱۵ ایستگاه شارژ خودروهای برقی در سطح شهر تهران راه اندازی شد و در این جانمایی، تلاش کردیم که ایستگاه ها در نقاط مختلف شهر و در دسترس شهروندان باشد.

به گزارش ایرنا، محمدحسین رفان عصر دوشنبه در آیین بهره برداری همزمان از ۱۵ ایستگاه شارژ خودروهای برقی، اظهار کرد: این ایستگاه ها در بوستان ها و اماکن پرتردد تهران جانمایی و نصب شده و اولویت اول ما در دسترس قرار گرفتن شهروندان از این امکان بسیار مهم بود.

وی افزود: طبق قرارداد با شهرداری تهران، مقرر شد ۷۳ دستگاه شارژر خودرو برقی را در ۱۵ نقطه مورد توافق طرفین در تهران نصب و راه‌اندازی کنیم که از این تعداد ۲۳ شارژر DC (شارژ سریع) و ۵۰ عدد شارژر AC است که در دسترس عموم مردم قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت مهندسی و ساخت برق و کنترل مپنا تاکید کرد که این قرارداد، فاز اول قرارداد توسعه زیرساخت شارژ خودروهای برقی در کلانشهر تهران است و در فاز های دوم و سوم که تا پایان سال اجرایی خواهد شد، جمعا پنج هزار شارژ خودرو برقی تولید شده در شرکت مکو، در پایتخت نصب خواهد شد.

تهران با کمبود اتوبوس مواجه است

همچنین رییس شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم، گفت: کمبود اتوبوس در پایتخت جدی است و بکارگیری اتوبوس های برقی مورد انتظار شهروندان است.

مهدی چمران اظهار کرد: با توجه به حجم بالای آلودگی هوای پایتخت، رفع کمبود اتوبوس از مطالبات جدی مردم است چراکه مردم روزانه بدلیل کمبود اتوبوس باید وقت زیادی صرف رفت و آمد کنند.

وی افزود: در این شرایط بکارگیری اتوبوس و تاکسی ها و حتی موتورسیکلت‌های برقی از نیازهای جدی مردم تهران است و ضروری است این اقدام مهم در تهران اجرایی و عملیاتی شود.

قرار داد ۱۰۰۰ اتوبوس برقی منعقد شد

شهردار تهران نیز از انعقاد قرارداد یکهزار دستگاه اتوبوس برقی برای تزریق با ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت، خبر داد.
علیرضا زاکانی در آیین بهره برداری همزمان از ۱۵ ایستگاه شارژ خودروهای برقی، گفت: ناوگان حمل و نقل عمومی تهران به سمت برقی شدن پیش می رود و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تلاش می کنیم که این مساله مهم و مطالبه شهروندان، محقق شود.
وی افزود: در ابتدای دوره مدیریت شهری به موضوع برقی شدن ناوگان حمل و نقل عمومی تهران توجه جدی شد و تلاش می‌کنیم با برنامه ای مدون، عملیات برقی کردن این ناوگان را در مسیر تغییر و تحول جدی قرار دهیم.

شهردار تهران گفت: حدود یک سال پیش در شورا ۹۰ کلان پروژه تعریف کردیم که یکی از آنها برقی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی تهران بود و ضرورت دارد تهران به سمت برقی شدن برود تا رفاه، هوای پاک، نظم و قانون مندی و ایمنی اتفاق بیفتد.

وی ادامه داد: برای تهران که مشکل آلودگی هوا دارد، افقی ترسیم کردیم که از خوش آب و هواترین نقاط کشور شود و با برقی کردن ناوگان حمل و نقل عمومی به این افق نزدیک می‌شویم.
شهردار تهران افزود: وقتی قرار بر برقی شدن ناوگان حمل و نقل عمومی تهران شد، جلسات مهمی در دفتر وزیر تشکیل در نتیجه این رایزنی ها، امروز در ۱۵ ایستگاه، ۷۴ دستگاه شارژ افتتاح شد و در انتهای ۱۴۰۳، پنج هزار دستگاه در یکهزار و ۷۰۰ نقطه ایجاد خواهد شد.
وی ادامه داد: سرفصل دوم، تامین ناوگان بود که در این زمینه جلسات منظمی برگزار شد تا با استفاده از توان داخلی و بین المللی، تامین اتوبوس برقی را در دستور کار قرار دهیم.  
وی افزود: قرارداد یکهزار دستگاه اتوبوس برقی امضا شده و تامین ۵۰ هزار خودروی برقی در دستور کار است. در تفاهمنامه با وزارت صمت قرارداد ۴۰۰ هزار موتورسیکلت برقی را داریم. تهران ۳۰۰هزار موتورسیکلت دارد که علت ۱۳ درصد آلودگی هوای این شهر هستند، البته در موضوع موتور هم با راهور تهران جلسات مختلفی داشتیم.  
وی ادامه داد: موضوع تراموا در تهران جدی است زیرا با یک پنجم قیمت مترو، می تواند معادل دو سوم خدمات آن را ارائه دهد.
زاکانی گفت: با همکاری وزارت صمت، سازمان محیط زیست و وزارت اقتصاد، فصل جدیدی را در حوزه برقی کردن وسایل نقلیه تهران ایجاد می‌کنیم.
 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha