سید معصوم افضلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال مطالعه و تهیه طرح تامین آب نقاط مستعد دیم کشاورزی در سطح شهرستان ، ساماندهی رودخانه های گچساران و طرح های تامین اب تنگ انگشترک به مساحت یکهزارو ۱۰۰ هکتار از محل اعتبارات استانی اجرا خواهد شد.
وی بیان کرد: هم اکنون طرح های تامین آب اراضی تنگ انگشترک وآبرزی، تامین آب اراضی امام زاده جعفر و خان احمد فاز ۱ و ۲، آبرسانی به اراضی دشت مور ، آبرسانی به دشت لیشتر ، کانال انتقال آبیاری رودبال و ایستگاه پمپاژ دژسلیمان و آبیاری تراس چپ رودخانه خیرآباد در دست اجرا و بهره برداری است که با تکمیل آنها بیش از ۲۰ هزار هکتار اراضی دیم گچساران به آبی تبدیل خواهد شد.
افضلی ابراز کرد: با بهره برداری از این طرح ها آبی ،زمینه اشتغال مستقیم بیش از ۱۰ هزار نفر در شهرستان گچساران فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد: سه طرح ابی این شهرستان از جمله ایستگاه پمپاژ لیشتر، بخشی از اراضی امامزاده جعفرو طرح رودبال تا پایان امسال تکمیل خواهد شد.
رئیس اداره امور آب گچساران گفت: هم اکنون بخشی از عملیات ساماندهی رودخانهها در منطقه پشه کان گچساران در حال اجراست.
۱۰ هزار میلیارد ریال برای طرح های آبی گچساران نیاز است
افضلی افزود: بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح های آبی گچساران نیاز است.
وی بیان کرد: هم اکنون مطالعه ۲ سد در منطقه کمبل و دیل در دست اجراست که پس از مطالعه ،کارهای احداث آنها پیگیری خواهد شد.
افضلی ابراز کرد: با ساخت سد چمشیر ،بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی پیرامون سد چم شیر در گچساران از نعمت آب برخوردار و صنعت گردشگری نیز در این شهرستان هم رونق خواهد گرفت.
وی گفت: استفاده از ۲ سد بزرگ کوثر و چم شیر در شرق و غرب گچساران و ساخت ۲ سطح کوتاه به نام دیل و کمبل در آینده ،می تواند تحول اساسی در شهرستان گچساران ایجاد کند.
افضلی اظهار کرد: هم اکنون آب پتروشیمی گچساران به میزان ۱۵ میلیون متر مکعب از سد کوثر تامین میشود.
وی بیان کرد: همچنین آب طرح در حال ساخت پلیمر گچساران نیز از سد کوثر جانمایی و آب مورد نیاز پالایشگاه بنزین لیشتر گچساران نیز در منطقه ویژه اقتصادی از این سد تامین خواهد شد.
افضلی افزود: سدهای موجود علاوه بر آب شرب و کشاورزی گچساران ،آب بخش صنعت این شهرستان را هم تامین می کنند .
نظر شما