به گزارش جمعه جمعیت هلال احمر یزد "محمد عشقی" گفت: بیشتر مراجعات در خصوص گرمازدگی، پانسمان پا و تزریقات، افت قند خون و...است.
وی با اشاره به اینکه تا ۵ شهریور بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر به صورت سرپایی در این مرکز درمان شدند، افزود: همچنین ۱۰ مورد اعزامیتوسط عوامل امدادی مستقر در این مکان به بیمارستان امام علی(ع) در نجف صورت گرفته است.
عشقی با بیان اینکه این بیمارستان با همکاری جمعیت هلال احمر عراق و ایران در اربعین حسینی اداره میشود، افزود: در کنار تیم پزشکی ایران سه پزشک متخصص عراقی نیز همکاری لازم را دارند و همچنین در کنار این پزشکان ۳ مترجم نیز با توجه به مراجعات زائرین عراقی و ایرانی جهت ارائه بهتر خدمات درمانی فعالیت دارند.
حاج قاسمی یکی از پزشکان داوطلب یزدی مستقر در بیمارستان حیدریه هم با بیان اینکه این بیمارستان با همکاری جمعیت هلال احمر ایران و عراق در اربعین حسینی به زائران حسینی خدمت رسانی میکند، اظهار کرد: این درمانگاه خدمات ابتدایی را به زائرین ارائه می دهد و افرادی که نیاز به خدمات تخصصی دارند، به مراکز درمانی پیشرفته تر جهت ادامه درمان اعزام میشوند.
وی با بیان اینکه موارد بستری از جمله درد حاد شکمی، کلیوی، گرمازدگی حاد، اسهال حاد و....در این مکان نیز کنترل میشوند، افزود: خدمات اولیه درمان جهت جلوگیری از وخامت بیشتر در این مکان ارائه میشود.
این پزشک با اشاره به همکاری خوب پزشکان و پرستاران عراقی با کادر درمان ایران، گفت: خوشبختانه این همکاری دوجانبه بسیار عالی بوده و امیدواریم بیش از پیش نیز این همکاری تداوم یابد.
وی با بیان این که در این درمانگاه بستریهای چند ساعته و حتی موارد شوک آنافلاکسی و... را شاهد بودیم که مورد کنترل قرار گرفتند، افزود: با توجه به نبود آزمایشگاه در این درمانگاه مواردی که نیاز به خدمات آزمایشگاهی داشته باشند، به بیمارستان امام علی(ع)انتقال داده میشوند.
نظر شما