حمیدرضا حبیبی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مشترکین خانگی تا پایان شهریور همچنان فرصت دارند با بهینه سازی مصرف خود از مزایای طرح پاداش مصرف کم برق بهره مند شوند و حتی قبض برق رایگان نیز دریافت نمایند.
وی با بیان اینکه میزان تولید برق کرمان به سه هزار و ۲۳۰ مگاوات رسیده است تاکید کرد: حداکثر مصرف برق این استان در سال جاری سه هزار و ۱۶۰ مگاوات و مربوط به ششم تیرماه بود که نسبت به مدت مشابه ۱۳ درصد رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان کرمان تصریح کرد: امسال با همکاری خوب و مناسب بخش های مختلف از جمله صنایع، کشاورزی و خانگی در زمینه مصرف بهینه برق و مدیریت تاکنون موجب شده خاموشی برق با برنامه نداشته باشیم و از اوج مصرف برق به خوبی عبور کنیم.
وی ادامه داد: اگر در مناطقی خاموشی ایجاد شده به دلیل ایجاد حادثه در شبکه های توزیع و انتقال بر اثر حوادث طبیعی مانند طوفان، رعد و برق و رگبار بوده و یا برای به مدار آوردن برخی تاسیسات ناگزیر به خاموشی در ساعاتی از بامداد بودیم تا در طول روز خاموشی نداشته باشیم و مردم بتوانند در هوای گرم برق داشته باشند آرامش داشته باشند.
حبیبی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تقریبا ۷۰ درصد مصرف برق کرمان متعلق به بخش صنعت و کشاورزی است و این رقم برای کرمان که در زمینه تامین آب و گاز محدودیت دارد، بسیار مهم است، بنابراین تأمین برق برای بخش های صنعت و کشاورزی تنها از طریق نیروگاه های حرارتی امکان پذیر نیست و باید به سمت نیروگاه های خورشیدی حرکت کنیم.
وی گفت: کرمان پتانسیل خوبی برای استفاده از انرژی خورشیدی دارد و سرمایه گذار نیز برای احداث نیروگاه خورشیدی در این استان آماده است و طی سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ به میزان ۳۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در شهرهای مختلف از جمله اسفندقه، رفسنجان، کهنوج، بهرمان احداث شده و ۱۰ مگاوات نیز تا دی ماه امسال در بم به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای استان کرمان ادامه داد: ۲ نیروگاه ۱۰ مگاواتی در شهرهای رفسنجان و سیرجان در حال احداث است و یک نیروگاه مقیاس کوچک گازی به میزان هشت مگاوات در کوهبنان نیز احداث شده و به بهره برداری رسیده است.
وی اظهار داشت: به مناسبت هفته دولت عملیات سه پروژه انتقال و فوق توزیع برق شامل احداث پست ۲۰ / ۲۳۰ کیلوولت زرچین با ظرفیت ۱۰۰ مگاولت آمپر در کهنوج با اعتبار چهار هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد ریال، احداث پست ۲۰ / ۱۳۲ کیلوولت جوزم با ظرفیت ۶۰ مگاولت آمپر در شهربابک با اعتبار سه هزار میلیارد ریال و احداث خطوط ارتباطی ۲۳۰ کیلوولت به طول ۹۶ کیلومتر مدار در زرند با اعتبار پنج هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در مجموع با اعتبار ۱۳ هزار و ۲۶۰ میلیارد ریال آغاز می شود و طی برنامه پیش بینی شده حداکثر طی سه سال آینده آماده و به بهره برداری می رسند.
حبیبی افزود: طی ۲ سال فعالیت دولت سیزدهم در حوزه طرح های انتقال و فوق توزیع در شهرهای کهنوج، قلعه گنج، رفسنجان، فاریاب، جازموریان و بم در مجموع ۱۱۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال طرح آماده و به بهره برداری رسیده است.
نظر شما