به گزارش خبرنگار گردشگری ایرنا، علی اصغر شالبافیان به دعوت رسمی وزارت فرهنگ و گردشگری چین و برای حضور در نشست اتحادیه بین المللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم در صدر هیاتی از مدیران و فعالان بخش های مختلف صنعت گردشگری عازم چین شد.
شالبافیان در این سفر که از ۱۰ تا ۱۶ شهریور برنامهریزی شده است، ابتدا به شهر «جیانگ د ژن» خواهد رفت و در نشست اتحادیه شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم به عنوان سخنران ویژه سخنرانی میکند، سپس طبق برنامه در نشستهای رسمی با مقامات دولتی حوزه گردشگری چین و همچنین با فعالان بخش خصوصی از جمله تورگردان و فعالان صنعت گردشگری این کشور دیدار و درباره توسعه روابط گردشگری ایران و چین رایزنی خواهد کرد.
شالبافیان در این سفر علاوه بر دیدارها و نشستهای تخصصی با رسانههای داخلی و بینالمللی چین درباره ظرفیتهای گردشگری ایران و معرفی جاذبهها فرهنگی طبیعی و تاریخی همچنین همکاری متقابل ایران و چین در بخش گردشگری گفتوگو خواهد کرد.
سفر به گوانژو، شنزن و شانگهای/آشنایی با سلایق گردشگران چینی
در این سفر ۷ روزه، هیات ایرانی به سه شهر گوانژو، شنزن و شانگهای در چین سفر میکنند؛ بخش خصوصی صنعت گردشگری ایران شامل مدیران از بخش تورگردانان، دفاتر خدماتی، هتلداران و راهنمایان تورهای ورودی و برخی سرمایه گذاران حوزه گردشگری که معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی را همراهی میکنند؛ در این سه شهر در نشستهای تخصصی و جلسات B۲B ظرفیتهای گردشگری ایران را به همتایان و همکاران چینی خود معرفی میکنند.
این سفر در چارچوب توسعه دیپلماسی گردشگری با حضور نمایندگان بخش خصوصی و تشکلهای صنعت گردشگری ایران انجام میشود که فعالان صنعت گردشگری علاوه بر معرفی جاذبههای گردشگری ایران، فرصتهای همکاری سرمایهگذاری در ایران و ظرفیت ها و مزیت های بازار هدف گردشگری کشور چین را بررسی و تحلیل میکند تا فضای همکاری دوطرفه را گسترش دهند.
گوانژو، شنزن و شانگهای جزو شهرهای چین هستند که از ایران پرواز مستقیم دارند، که به تسهیل سفر چینیها به مقصد ایران بسیار کمک میکند، فعالان گردشگری در این سفر ضمن بازدید از این سه شهر از نزدیک با ظرفیتها و زیرساختهای مرتبط با گردشگری آشنا میشوند.
در این سفر مدیران دفاتر خدماتی که از مبدا چین به ایران گردشگر میآورند و سابقه طولانی همکاری با فعالان صنعت گردشگری چین دارند و برخی از فعالان گردشگری که به تازگی وارد بازار جدید گردشگری چین شدهاند، ضمن آشنایی با فرهنگ و تمدن چین، با سلایق گردشگران چینی بیشتر آشنا خواهند شد.
به گزارش ایرنا، جاده ابریشم یا راه ابریشم شبکه راههای بههمپیوستهای با هدف بازرگانی در آسیا بود که خاور و باختر و جنوب آسیا را به هم و به شمال آفریقا و خاور اروپا پیوند میداد، مسیری که تا سده پانزدهم میلادی بهمدت یکهزار و ۷۰۰ سال، بزرگترین شبکه بازرگانی دنیا بود.
ایران کشوری است که از دیرباز به راه ابریشم پیوند خورده و نقطه و گذرگاه کلیدی در این مسیر شناخته و باعث میشود تا راه چین برای ارتباط و اتصال با دیگر کشورهای منطقه راه ابریشم باز شود؛ راه ابریشم، شاهراهی است که میتواند ایران را به قطب اقتصادی منطقه تبدیل کند.
«اتحادیه بینالمللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم» ۴۳ عضو دارد که نیمی از اعضای این اتحادیه شهرهای چین و نیمی دیگر از شهرهای دیگر کشورهای در مسیر جاده ابریشم از جمله سمنان به عنوان تنها نماینده ایران در این اتحادیه است.
نظر شما