بهره‌برداری از ۶۶ پروژه بهداشتی و درمانی در فارس با حضور وزیر بهداشت

شیراز-ایرنا-۶۶ پروژه عمرانی بهداشتی و درمانی با اعتبار سه هزار و ۴۰۰میلیارد ریال با حضور وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در استان فارس افتتاح شد.

به گزارش ایرنا،در ادامه سفر یک روزه بهرام عین اللهی،نماینده ویژه رییس جمهوری در سفر به این استان و وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی این شمار طرح با اعتبار ۳۴۰ میلیارد در حوزه سلامت در فارس افتتاح شد.

بر اساس این گزارش ، امروز  ۳۲ پروژه بهداشتی شامل خانه های بهداشتی و مراکز جامع بهداشتی، ۲۹ پروژه درمانی شامل ۲۲ پروژه عمرانی و هفت پروژه تجهیزاتی در سطح استان فارس به بهره برداری رسید.

یک پروژه آموزشی و ۲ پروژه فرهنگی و دانشجویی نیز از دیگر طرح‌هایی بود که در سفر عین اللهی به فارس در حوزه سلامت این استان افتتاح شد.

دستگاه بسیار پیشرفته درمان سرطان و تومورهای حجیم در بیمارستان نمازی نیز یکی دیگر از طرح های درمانی این استان بود که افتتاح شد.

بخش سونوگرافی ،دستگاه آندوسکوپی و لاپاراسکوپی بیمارستان فقهی شیراز نیز در این آیین افتتاح شد و همچنین خوابگاههای بیمارستان نمازی نیز به بهره برداری رسید.

بهره‌برداری از ۶۶ پروژه بهداشتی و درمانی در فارس با حضور وزیر بهداشت

افتتاح بخش توموتراپی بیمارستان نمازی، گامی نو در خدمت رسانی به بیماران مبتلا به سرطان جنوب کشور

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بخش توموتراپی بیمارستان نمازی به عنوان خدمتی نو برای کمک به بیماران مبتلا به سرطان، افتتاح شد.

از مهم ترین برنامه های سفر عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به شیراز، افتتاح بخش توموتراپی بیمارستان نمازی بود که گامی نو در ارتقای کمی و کیفی خدمت رسانی به بیماران مبتلا به سرطان محسوب می شود.

دستگاه توموتراپی (Radixact X۹)، دارای جدیدترین تکنولوژی درمان بیماران مبتلا به سرطان است که پس از تهران و مشهد، به عنوان سومین دستگاه توموتراپی ایران، در بیمارستان نمازی شیراز راه اندازی می شود.

این دستگاه به تکنولوژی درمان بیماران مبتلا به سرطان به روش Helical therapy به عنوان آخرین متد درمان سرطان در جهان مجهز است.

این دستگاه با تامین اعتبار نزدیک به سه و نیم میلیون یورو خریداری شده و همچنین نزدیک به پنج میلیارد تومان هزینه صرف آماده سازی محل راه اندازی و نصب دستگاه شده است.

تفاوت اساسی این دستگاه نسبت به نسل های پیش از آن، نفوذ کمترین دوز اشعه درمانی به بافت سالم و بیشترین دوز به بافت سرطانی نسبت به دستگاه های پیشین است که افزایش طول عمر بیمار و بهبود روند درمان بیماران را به همراه دارد.

افزایش دقت درمان، آسیب نرسیدن به بافت سالم به دلیل رساندن بیشترین دوز اشعه به بافت سرطانی، این روش درمانی را به عنوان جدیدترین روش کنونی در سطح دنیا، مورد توجه قرار داده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha