دولت سیزدهم اعتماد رهبر انقلاب و مردم را به خوبی جلب کرد

تهران- ایرنا- کارشناس مسائل بین‌الملل، جایگاه جمهوری اسلامی ایران در حوزه همگرایی منطقه‌ای را تراز بالا دانست و گفت: دولت سیزدهم اعتماد رهبر انقلاب و مردم را به خوبی جلب کرده است.

حسن هانی‌زاده در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره دلایل تمجید رهبری از دولت سیزدهم اظهار داشت: تمجید رهبر معظم انقلاب اسلامی از دولت سیزدهم بویژه عملکرد این دولت در حوزه‌های داخلی و خارجی نشان می‌دهد که طی دو سال فعالیت، دولتمردان توانسته اند اعتماد عمومی و اعتماد شخص رهبری را به خوبی جلب کند.

وی افزود: تجربه نشان داده است که مقام معظم رهبری به دلیل تجربه گرانسنگی که در طول ۴ دهه گذشته در حوزه‌های سیاست خارجی و اجرایی به دست آورده‌اند همواره نکات ریز و کلیدی را از دید یک شخصیت آگاه و آشنا به دقائق امور، در رابطه با دولت‌ها مطرح می‌کنند.

این کارشناس مسائل غرب آسیا عنوان کرد: قطعا رهبر انقلاب در طول سال‌های گذشته همواره عملکرد دولت‌ها را به دقت دنبال کرده و می‌کنند و اگر لازم باشد مسائل انتقادی را حتی به صورتی علنی بیان می‌فرمایند.

هانی‌زاده بیان کرد: در واقع رهبری هم نگاهی کاملا کارشناسانه، صریح و انتقادی و هم نگاهی کاملا منصفانه نسبت به دولت‌های گذشته و فعلی دارند زیرا تنها مصالح عالیه نظام و شرایط معیشتی و اجتماعی مردم مورد توجه ایشان قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: آنچه که رهبر معظم انقلاب در هفته دولت و در جریان دیدار رئیس جمهور و اعضاء دولت با ایشان، مطرح کردند در واقع نمره قبولی بود که دولت مردمی از رهبری دریافت کرد.

جایگاه تراز بالای ایران در حوزه همگرایی منطقه‌ای در دولت سیزدهم

کارشناس مسائل بین‌الملل یادآور شد: علت این امر آن است که دولت سیزدهم در حوزه همگرایی منطقه‌ای توانسته جایگاه جمهوری اسلامی ایران را در تراز بالایی قرار دهد در حالی که دولت‌های گذشته توفیق کمتری در این حوزه داشتند.

هانی‌زاده اضافه کرد: انجام کارهای زیربنایی، کاهش تکیه بر صادرات نفت، قطع اتکاء به مذاکرات برجام در حوزه اقتصادی برای خنثی‌سازی تحریم‌ها، حضور صادقانه و غیرپروپاگاندایی ارکان دولت در بین مردم، تکیه بر نیروهای جوان در بدنه دولت، ساده زیستی، تاکید بر حل مشکل مسکن و خستگی‌ناپذیری بدنه دولت در ارائه خدمات عمومی بخشی از ویژگی‌های دولت سیزدهم است که مورد توجه رهبری قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با این حال دولت سیزدهم در دو سال آینده نیز مسیری پرپیچ و خم در پیش دارد و باید با توانی مضاعف و با برنامه‌ریزی دقیق و هوشمندانه به مطالبات به حق مردم از جمله حل مشکل بیکاری جوانان و تامین معیشت مردم و مهار تورم گام بردارد.

این کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: آنچه مسلم است اینکه دولت سیزدهم به دلیل رویکردهای صادقانه مردمی و تلاش برای پاسخ به مطالبات عمومی، بیشترین بار تهاجم رسانه‌ای و جریان‌سازی‌های خارجی را تحمل می‌کند اما این تهاجمات کوچکترین تاثیری در مسیر حرکت پرشتاب دولت مردمی آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی نخواهد داشت.

هانی‌زاده در ارزیابی خود از شاخصه‌های دولت سیزدهم اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب هرگز نگاهی مبتنی بر اجتهاد شخصی به دولت‌های گذشته و فعلی ندارند و تنها مصلحت عامه مردم و شرایط معیشتی توده‌های آسیب‌پذیر جامعه را مورد توجه قرار می‌دهند.

وی بیان کرد: هدف مقام معظم رهبری این است که دولت‌ها به‌صورتی سیال و آرام و به دور از غوغاسالاری‌ها و جریان‌سازی‌های وقت‌گیر و شکاف‌های جناحی بهترین خدمات ممکن را به ملت بزرگ و نجیب ایران ارائه دهند.

کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: حمایت رهبری از دولت‌های گذشته نیز براساس نگرش‌های دلسوزانه ایشان و مصلحت عمومی صورت گرفته اما رهبری به دولت سیزدهم بالاترین نمره قبولی را دادند که این یک افتخار بزرگی برای این دولت تلقی می‌شود.

هانی‌زاده افزود: دولت سیزدهم برخاسته از بدنه ملت است و دلسوزانه تلاش دارد تا مسائل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی گذشته را به دور از حرکت‌های پروپاگاندائی سازمان یافته، حل کند.

وی بیان کرد: رضایت غیرمشروط رهبر معظم انقلاب اسلامی از دولت سیزدهم بار مسئولیت این دولت را سنگین‌تر می‌کند زیرا دو سال آینده، سال‌های برداشت از زحمات دوسال گذشته این دولت است که باید تاثیر خود را در عرصه‌های اجتماعی و اقتصادی آشکار کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha