دکتر عبدالله کبریایی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در این بازه زمانی ۳۴۶ متقاضی وام ۵۰۰ میلیون ریالی درمان ناباروری در استان به بانک های عامل معرفی شدند که همه آنها موفق به دریافت این وام شدند.
وی افزود: وام زوج های نابارور به صورت بازپرداخت پنج ساله و با کارمزد چهار درصد پرداخت می شود که هدف از آن رضایتمندی زوجهای نابارور و کاهش هزینههای درمان آنها است.
کبریایی گفت: جدای از پرداخت وام، خدمات درمانی رایگان نیز در مرکز درمان ناباروری بجنورد ارایه می شود.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: تنها مرکز تخصصی درمان ناباروری( آی وی اف) در استان سال گذشته با جذب ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار از محل منابع ملی و استانی مجهز شد.
کبریایی افزود: این مرکز پیش از این خدمات ابتدایی و آی یو آی به زوجین نابارور ارایه می داد و مجهز به تجهیزات آی وی اف نبود.
به گفته وی؛ تاکنون سه هزار و ۲۷۱ زوج نابارور در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان شناسایی شده و خدمات درمانی دریافت می کنند.
ثبت چهار هزار و ۵۹۶ واقعه ولادت
کبریایی با اشاره به روند افزایشی نرخ موالید در خراسان شمالی گفت: چهار هزار و ۵۹۶ واقعه ولادت طی پنج ماهه نخست امسال در استان ثبت شد.
وی افزود: این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته چهار هزار و ۵۰۹ واقعه ولادت در استان ثبت شده بود.
خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.
در این استان یک میلیون نفری، ۳۶۰ پزشک عمومی و ۲۵۰ پزشک متخصص فعالیت دارند.
نظر شما