دکتر محمدرضا رضایی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: قبل از افتتاح صندوق بیماران خاص و سخت علاج ، تنها چهار هزار نفر در خوزستان شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی و پیوند کلیه با عنوان بیماران خاص زیرپوشش بیمه سلامت بودند و خدمات خود را به صورت رایگان دریافت می کردند.
وی اظهار کرد:۱۰۷ نوع بیماری با افتتاح صندوق بیماران خاص و سخت علاج تحت حمایت قرار گرفته و افرادی که دارای یکی از این بیماریها باشند میتوانند با در دست داشتن مدارک مرتبط با بیماری خود به تمامی اداره های بیمه سلامت در محل زندگی خود و یا سامانه شهروندی سازمان بیمه سلامت به نشانی Bimehsalamatiranian.ir مراجعه کرده و ضمن نشاندار کردن بیماری خود از مزایای خدمات رایگان این صندوق بهرهمند شوند.
وی گفت:تاکنون حدود ۶۰۰ هزار نفر در خوزستان درپنج دهک نخست، زیرپوشش بیمه رایگان قرار گرفتند.
دکتررضایی با اشاره به بهرهمندی دهکهای مختلف استان از بیمه سلامت، گفت:هم اکنون شمار بیمه شدگان زیرپوشش بیمه سلامت استان به ۲ میلیون ۶۰۰ هزار نفر رسیده است.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان افزود:طبق مصوبه هیات وزیران ، پنج دهک نخست به صورت رایگان بیمه شدهاند که علاوه بر این ، ارائه خدمات درمانی در بخش دانشگاهی برای ۳ دهک اول به طور کامل رایگان خواهد بود.
مدیرکل بیمه سلامت خوزستان با اشاره به اینکه در پنج دهک اول استان، تا کنون حدود ۶۰۰ هزار نفر زیرپوشش بیمه رایگان قرار گرفتهاند گفت: برای دهک ۶ تا ۹ نیز تخفیفات ویژهای بین ۵۰ تا ۸۰ درصد در پرداخت حق بیمه در نظر گرفته شده است.
وی بیان داشت: در صندوق بیماران خاص و سخت علاج تاکنون ۹۵درصد پرداختها به صورت سامانهای و بدون حضور فیزیکی افراد انجام شده و پنج درصد پرداختها نیز به صورت فاکتور بوده که تا امروز برای تعداد چهار هزار و ۱۱۲ پرونده پذیرش شده بالغ بر ۲۹۰ میلیارد ریال به بیماران خاص و سخت علاج استان پرداخت شده است.
دکتر رضایی خاطرنشان کرد:پیگیریهایی به منظور دریافت بودجه جدید از سازمان متبوع صورت گرفته و بنا داریم با دریافت بودجه در سال جاری مابقی پرونده های بیماران خوزستانی را در اولین فرصت پرداخت کنیم.
به گزارش ایرنا پارسال با مصوبه مجلس شورای اسلامی، دولت ۵۰ هزار میلیارد ریال برای کمک به درمان بیماران خاص به "صندوق بیماران خاص" کشور واریز کرد.
نظر شما