به گزارش ایرنا، محمد جلود رئیس فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری اظهار کرد: خوشحالم اعلام کنم که تمام درخواستها و نظرات کمیته بینالمللی المپیک را انجام دادهایم. گزارش عملکرد ما بسیار خوب است و نشان میدهد که همه موارد لازم را انجام دادهایم. حکمرانی خوب، حضور بانوان در هیئت اجرایی، تساوی جنسیتی، حمایت از تیم پناهندگان، برگزاری تمام مسابقات و برنامهها طبق برنامهریزی اعلام شده و به ویژه در خصوص مبارزه با دوپینگ، استراتژی زیرو دوپینگ (بدون دوپینگ) را دنبال میکنیم. فکر میکنم کارهای زیادی انجام دادهایم و کمیته بینالمللی المپیک برای این تلاش و تغییر فرهنگ در IWF احترام قایل است. درخواست کمیته بینالمللی المپیک (IOC) این است که بهترین باشیم و خوشبین هستم که در جلسه روز ۱۷ اکتبر (۲۵ مهر) در هند، همه چیز حل خواهد شد.
وی تاکید کرد: در نشست هند، IOC اعلام خواهد کرد که وزنهبرداری در المپیک ۲۰۲۸ حضور خواهد داشت یا خیر. ابتدا کمیته برنامهریزی پیشنهاد خود را به IOC خواهد داد. هیئت اجرایی کمیته بینالمللی المپیک پیشنهاد و نتیجه بررسی خود را در هند ارایه خواهد کرد و در آنجا این پیشنهاد تصویب خواهد شد.
جلود همچنین اظهار کرد: در حال حاضر و تا پایان بازیهای المپیک پاریس نمیخواهیم که تغییری در قوانین داشته باشیم، اما بعد از المپیک اصلاحات زیادی خواهیم داشت. هم اینک میبینید که فرآیند کسب سهمیه المپیک بسیار طولانی است. بهتر است که از هر قاره، بهترین وزنهبرداران به مسابقات جهانی صعود کنند و بهترینها از جهانی به المپیک راه یابند. بعد از المپیک پاریس اصلاحاتی در تعداد اوزان خواهیم داشت. شاید تعداد اوزان را به هشت وزن برسانیم تا هزینه تحمیلی بر فدراسیونها هم کمتر شود، اما تا زمان المپیک، تغییری نخواهیم داشت.
همچنین سم کوفا رییس استرالیایی کمیته فنی فدراسیون بینالمللی وزنهبرداری گفت: یکی از موضوعاتی که در نشست فوق کمیته فنی بررسی خواهد در خصوص تغییر برخی قوانین و جذاب شدن مسابقات است که برای آن تصمیمگیری خواهد شد.
وی از پیشنهادات خود برای ایجاد تغییراتی مهم در رقابتهای جهانی و تعداد اوزان خبر داد و اظهار کرد: در نشست روز امروز ( ۱۸ شهریورماه) در ریاض این موضوع بررسی خواهد شد.
کوفا در خصوص موضع کمیته بینالمللی المپیک در مورد وزنهبرداری به ویژه بعد از تحولات یک سال اخیر شامل تغییر ساختار مدیریت و تصویب اساسنامه جدید، با احتیاط و نگرانی پاسخ داد و گفت: هیچ بازخوردی نداشتیم و هیچ نشانهای از این که میخواهند چه کار کنند نداریم. هم اینک کاملا در ابهام قرار داریم و منتظریم تا ببینیم چه تصمیمی برای وزنهبرداری خواهند گرفت.
وی در خصوص اینکه آیا بازخورد مثبتی وجود داشته است یا خیر؟ خاطر نشان کرد: من تا حدی خوشبین هستم و به اعتقاد من هیئت اجرایی برای راضی کردن کمیته بینالمللی المپیک تلاش زیادی انجام داده است.
کوفا همچنین در خصوص تغییر برخی قوانین و جذابتر کردن مسابقات نیز توضیح داد: چیزی که در اینجا (ریاض) در حال برگزاری است، نمونه خوبی است. مسابقات به خاطر حضور ۷۱۲ ورزشکار در گروههای A, B, C و D برگزار میشود که طولانی است و این شکل برگزاری نمیتواند ادامه پیدا کند. فدراسیون بینالمللی در ابتدا باید تعداد اوزان و در مرحله بعد تعداد ورزشکاران را کاهش دهد که این کار میتواند به روشهای مختلف انجام شود. بنابراین میتوانیم تعداد اوزان را بازنگری کنیم و دوم این که نحوه ورود به مسابقات قهرمانی جهان را استاندارد سازی کنیم. مسابقات جهانی بهترین رویداد برای نمایش رقابتهای وزنهبرداری است و باید بهترینها در آن حضور پیدا کنند نه همه.
نظر شما