به گزارش ایرنا، اسماعیل جهانگیری شنبهشب در حاشیه آخرین اجرای نمایش «محراب چه گودال نمازی شده» افزود: این کار هم بسیار ارزشمند بوده و مردم در این فضای حزن و اندوه شهادت سید و سالار شهیدان از ۱۲ اجرای این نمایش زیبای مذهبی بهره بردند.
وی با بیان اینکه این اثر نمایشی، فرهنگ عاشورایی و ارزشهای انقلابی و شهدا را به خوبی در صحنه تئاتر نمایش میدهد، خطاب به هنرمندان و تماشاگران حاضر در تالار شهید آوینی بندرعباس ابراز کرد: ایستادن بر مواضع حق هزینه دارد و زمانی که در صحنه و مسیر سیدالشهدا قرار میگیرید، باید هزینه آن را هم بپردازید.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان خطاب به هنرمندان این نمایش گفت: کاری که انجام شد ارزشمند و اثرگذار بوده اما زمانی ارزشمندتر خواهد شد که با وجود نقضآفرینی در صحنه تئاتر، خود را قدم به قدم به سیدالشهدا و شهدای کربلا نزدیک کنیم.
جهانگیری با بیان اینکه بخشهایی از نمایش به دوران دفاع مقدس برمیگردد، افزود: فرهنگ عاشورایی موجب شده دفاع مقدس همچون تابلوی رسانهای در مقابل چشمها قرار داشته باشد.
وی گفت: دفاع مقدس تابلویی از عاشورا بود و نه تنها قاسم بلکه حبیبها را در آن دوران داشتیم و اکنون باید قدردان بزرگان تئاتر باشیم.
نمایش «محراب چه گودال نمازی شده» کاری از روی عشق و علاقه بود
نویسنده و کارگردان نمایش «محراب چه گودال نمازی شده» نیز گفت: روند نگارش نمایشنامه تا بازبینی و تولید آن ۲ ماه زمان برد.
رضا جوشعار بیان کرد: اساتید قدیمی تئاتر و تعزیه در این کار ما را همراهی کردند که حاصل آن همین اجراهای انجام شده بود، ۱۲ اجرای صحنهای انجام شد که شاهد استقبال خانوادههای بسیاری بودیم.
وی ادامه داد: نمایش «محراب چه گودال نمازی شده« کاری از روی عشق و علاقه بود که برای دل خود و بدون سفارش گرفتن از جایی و تنها برای ادای دین به شهدای دفاع مقدس انجام دادیم.
این نویسنده در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا گفت: چنانچه شرایط مهیا شود میتوان این نمایش را در سایر شهرها و استانها نیز برد و برای مردم اجرا کرد.
مهم انجام رسالت فرهنگی است
پیشکسوت تئاتر هرمزگان و یکی از بازیگران این نمایش نیز گفت: رسالت فرهنگی خود را انجام میدهیم، تا جایی هم که شدنی باشد تبلیغات انجام شده و دعوت نیز صورت میگیرد.
محمدعلی قویدل فرد ابراز کرد: اینکه از کار فرهنگی انجام شده استقبال شود یا خیرُ چندان اهمیتی ندارد بلکه مهم انجام رسالت فرهنگی، ادبی و هنری خویش است که باید پایبند به آن باشیم.
وی تصریح کرد: این کار مفید و اثرگذار در واقع تلفیقی از مُحَرم، جنگ خرمشهر، عاشورا و تعزیه بود و در این اثر نمایشی آنچه باید بیان میشد، گفته شد.
پیشکسوت تئاتر هرمزگان افزود: عوامل این کار از بازیگر و مسوول نور و صدا و دکور به خوبی تلاش کرده و در فرصت اندک نمایش را به صحنه رساندند، نویسنده و کارگردان این نمایش بسیار زحمت کشید.
وی یادآورشد: مهم این بود که رسالت خود را انجام دادهایم و سود و زیان استفاده کردن یا نکردن از آن برای خود فرد است.
نمایش «محراب چه گودال نمازی شده است» به نویسندگی و کارگردانی رضا جوشعار و تهیه کنندگی فرید خرمی از هشتم تا هجدهم شهریورماه ۱۴۰۲ هر شب در ۲ سانس، از ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۰:۳۰ و از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲:۳۰ در سالن شهید آوینی بندرعباس در انتهای بلوار ساحلی به روی صحنه رفت.
محمد علی قویدل فرد، عبدالرضا بلوچینژاد، هومان محسن زاده، شیما اکبری، سمیه زارعی، رضا رمضانپور، الهه دیلم صالحی، محمدرضا قاسمی و مرتضی نقیبی، بازیگران این نمایش هستند.
نظر شما