به گزارش خبرنگار ایرنا، "سیروس ابراهیمی" روز دوشنبه در حاشیه بازدید از طرح های پرورش ماهی در حال احداث استان اظهار کرد: مجتمع پرورش ماهی سپیددشت یک مجموعه عظیم محسوب می شود که جانمایی خوبی در مورد آن انجام شده است.
وی با اشاره به مشکل کمبود زمین در این منطقه، افزود: حدود ۲ کیلومتر کانال کشی و لوله گذاری برای این سایت انجام،۲ ایستگاه کنترل، هدایت آب و رسوب گیری ایجاد شده و تاکنون ۳۵۰ میلیارد ریال در این مجموعه سرمایه گذاری صورت گرفته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان بیان کرد: این مجتمع اواخر سال گذشته از طریق مجوز ماده ۲۳ به بخش خصوصی واگذار، تجهیز کارگاه نیز انجام شده و در حال فعالیت است.
ابراهیمی با بیان اینکه این مجموعه توان تولید ۲ هزار تن ماهی خاویاری و ۱۰ تن خاویار را در سال دارد، عنوان کرد: باید کارهایی از این قبیل در طول این دولت تداوم داشته باشد چراکه سپیددشت از جمله مناطق کم برخوردار و صعب العبور استان است و زمین کشاورزی همواری ندارد بنابراین بایستی از ظرفیت رودخانه آن نهایت استفاده را برد.
تولید ۲۲ هزار و ۹۹۹ تن ماهی گرمابی در لرستان
مدیرکل شیلات لرستان نیز در این بازدیدها در خصوص مجتمع پرورش ماهی سردآبی "چم چیت" دورود، عنوان کرد: این مزرعه ظرفیت تولید یکهزار و ۵۰۰ تن ماهی سردآبی و اشتغالزایی ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم را خواهد داشت.
"کیارش بیرانوند" با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی زیرساخت های این مجموعه، تصریح کرد: استخرهای پرورش ماهی این مجتمع نیز دارای پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی هستند که سه خط از این استخرها آماده و یک خط دیگر نیز در دست ساخت است.
وی با بیان اینکه مجتمع های پرورش ماهی گرمابی نیز در لرستان وجود دارد تصریح کرد: عمده تولید این نوع از ماهیان در ۲۰ مجتمع پرورشی سایت "تنوردر" بخش سیلاخور شهرستان دورود واقع شده اند و توان تولید چهار گونه ماهی از جمله کپور معمولی، آمور و فیتوفاگ را دارند که میزان تولید این مجتمع ها در سال ۱۴۰۱ با رشد ۱۲ و نیم درصدی، ۲ هزار و ۲۹۹ تن بوده است.
هم اکنون حدود ۳۰ هزار تن ماهی در لرستان تولید می شود در حالیکه ظرفیت ۱۰۰ هزار تن نیز وجود دارد و بیش از ۱۷ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این بخش فعالیت دارند.
نظر شما