«مجتبی فیض الهی» روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا درباره برگزاری جلسه بررسی مشکلات شهرستان بهار با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: ۶۱ رشته قنات عمومی در شهرستان بهار وجود دارد که لایروبی و کمرگذاری این تعداد قنات ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
وی ادامه داد: با توجه به کشاورزی بودن شهرستان بهار، در بحث توجه به قنات و آبیاری تحت فشار در این شهرستان اهتمام ویژه ای انجام شده است.
فرماندار شهرستان بهار در ادامه با تاکید بر ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی و صادرات سیب زمینی گفت: عمده تولیدات کشاورزی شهرستان بهار سیر و سیب زمینی است که توجه به صنایع تبدیلی و فرآوری و نیز صادرات این محصولات ضرورت دو چندان دارد.
فیض اللهی یادآور شد: شهرستان بهار قطب کشاورزی بوده و منابع و اعتبارت استانی به دلیل محدود بودن پاسخگوی نیازهای این شهرستان نیست و در این باره از وزارت جهاد کشاورزی درخواست داریم اعتبار مختص و ویژهای برای شهرستان بهار در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به نامساعد بودن شرایط برخی از جاده های بین مزارع اراضی کشاورزی شهرستان نیز یادآور شد: در حال حاضر برای ۱۰ جاده بین مزارع ۶۵میلیارد ریال اعتبار نیاز بوده که تامین این اعتبار ضروری است.
فرماندار شهرستان بهار تاکید کرد: رسیدگی به مشکلات کشاورزان شهرستان بهار تاثیر بسزایی در اشتغال و مهاجرت معکوس به روستاها و نیز ماندگاری جوانان در روستاها خواهد داشت.
شهرستان بهار به مرکزیت شهری به همین نام و با سه بخش مرکزی، لالجین و صالح آباد دارای حدود ۱۳۰ هزار نفر جمعیت است.
شهرستان بهار در فاصله ۱۵ کیلومتری مرکز استان همدان و در مسیر استان های غربی کرمانشاه و کردستان قرار دارد.
نظر شما