دکتر محمدحسن شجاعی فرد روز چهارشنبه پس از دریافت حکم خادم افتخاری حرم حضرت عبدالعظیم (ع) درگفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کرامات اهل بیت (ع) شامل حال استادان این دانشگاه شده و به طوری که جذبه آنها استادان را عاشق خود کردهاست.
این مسئول خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و صنعت یکی از دانشگاههای مومن و متدین و به فرموده مقام معظم رهبری فیضیه دانشگاهها بوده و در این گونه کارها پیش قدم است.
وی ادامه داد: حدود ۶۱ استاد برجسته دانشگاه که در میان آنها یک درصد از دانشمندان برجسته جهان هستند شامل ۱۴ استاد خانم و حدود ۴۷ نفر هم آقا هستند که به صورت افتخاری در حرم سید الکریم خدمات فرهنگی، پژوهشی، آموزشی، طراحی، مشاوره و امثال آن ارائه خواهند داد.
رئیس دانشکده خودروی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به مشغله زیاد این استادان گفت: بدیهی است که استاد دانشگاه معمولا مشغلههای خیلی زیادی دارد و اینکه اظهار آمادگی و پافشاری و اصرار برای خدمت افتخاری حرم را دارد قابل تحسین است.
این مسئول ادامه داد: بعضی از آنها با گریه خادمی حرم عبدالعظیم (ع) را پیگیری میکردند، ۶ ماه است که منتظر چنین روزی بودند، به فضل الهی و پافشاری اساتید، آنان در اینجا حاضر شدند.
شجاعی فرد اظهار داشت: با کمک این امامزاده ها و لطف تولیت حرم به شور اشتیاق این استاتید پاسخ داده شد تا لوح خادمی و افتخاری را گرفتیم.
رئیس دانشکده خودروی دانشگاه علم و صنعت در تاثیر خادمی در روش تدریس استادان دانشگاه گفت: استادانی که خادم میشوند ارتباطشان با این بزرگواران بیشتر میشود اطلاعات علمی معنویشان بالاتر میرود با افراد و مردم عادی بیشتر ارتباط می گیرند و اثر این ارتباطها به کسب تجربه کمک می کند و بعد این اطلاعات به دانشجوهاشان منتقل و ارتباط دوستانهتری برقرار می شود.
وی یادآور شد: طبیعتاً دستاوردهای این خادمی بسیار است و کرامات اهل بیت (ع) در طی سه چهار سال خدمت کردن شامل حال آنها خواهد شد تا تحولی در روحیه این استادان حاصل شود و در کارشان بسیار تاثیر مثبت خواهد داشت تا بتوانند دانشجو های خوبی برای کشور تربیت کنند.
نظر شما