حامد گنجعلی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در راستای ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، نظارتهای بهداشتی مستمر بر عرضه فرآوردههای خام دامی نظیر رستوران، قصابی و سردخانهها توسط کارشناسان ادارات دامپزشکی در سطح شهرستان صورت میپذیرد که در این بازدیدها بیش از ۲.۵ تن گوشت سفید معدوم شد.
وی افزود: این اقدام به دلیل عدم رعایت دستورالعملهای بهداشتی و شرایط ظاهری بسیار نامناسب، پس از چندین مرحله بازدید و نمونهبرداری، به علت بالابودن میزان بار میکروبی براساس نتایج آزمایشگاهی منع مصرف انسانی تشخیص داده شد و به دستور مقام قضایی با حضور نماینده دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان برابر دستورالعملهای نظارتی دامپزشکی انجام شد.
رئیس اداره دامپزشکی زاهدان ادامه داد: این مجموعه به منظور افزایش سطح بهداشت و سلامت جامعه به صورت مستمر با هماهنگی و همکاری سایر ادارات مربوطه به ویژه مراجع قضایی هیچ گونه اغماضی نمی کند و در صورت مشاهده تخلفات موارد را به نحو مقتضی پیگیری قانونی خواهد کرد.
نظر شما