۲۸ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۵۶
کد خبرنگار: 2645
کد خبر: 85232613
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیشترین درخواست اهالی غرب مازندران در دیدار مردمی مدیران‌کل چه بود؟

نوشهر- ایرنا - تسهیلات بانکی عمده درخواست های متقاضیان در سی و پنجمین دیدارهای مردمی مدیران کل در دفتر غرب استانداری مازندران در نوشهر بود که با حضور ۱۱ مدیرکل نهادهای اجرایی استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دفتر استانداری غرب مازندران هفتگی با حضور شماری از مسوولان استانی به منظور رسیدگی به درخواست‌های مردم این خطه از استان و حل مشکلات آنان پذیرای جمع زیادی از روستاییان و شهروندوان در این منطقه است که از آغاز فعالیت این دفتر تا امروز به درخواست افزون بر چهار هزار نفر پاسخ داده شده است.

امروز سه شنبه یازده مدیرکل استانی از جمله معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران به همراه فرماندار نوشهر، حوالی ساعت هشت صبح در دفتر غرب استانداری مازندران در نوشهر حضور یافتند و تا ساعت ۱۴ به درخواست ۲۴۳ نفر از متقاضیان پاسخ دادند.

رسیدگی به درخواست ۲۴۳ نفر

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران از پاسخگویی به درخواست ۲۴۳ نفر متقاضی در سی و پنجمین ملاقات مردمی مدیران کل در دفتر غرب استانداری این استان خبر داد.

روح الله سلگی در حاشیه این دیدار مردمی در گفت و گو با خبرنگاران مهم ترین موضوعات متقاضان امروز را از جمله دریافت تسهیلات بانکی، رفع مشکلات دانش آموزان و مدارس، انشعابات آب و برق و گاز، اشتغال، تغییرکاربری، الحاق به بافت، مسکن مهر، بازنگری طرح هادی و حمایت از سرمایه گذاران اعلام کرد.

وی به حضور ۱۰ مدیرکل نهادهای اجرایی در ملاقات مردمی امروز دفتر غرب استانداری اشاره و اضافه کرد : مجموعه مدیرانی که در این دیدار مردمی حضور داشتند همچون گذشته به درخواست های مردمی پاسخ دادند.

این مقام مسوول با بیان این که کاهش فاصله مردم ازجمله موارد موکد رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور است، تصریح کرد : راه اندازی دفتر استانداری در غرب مازندران(نوشهر) در همین راستا و از ابتکارات و اقدامات ارزشمند و ماندگار استاندار در دولت مردمی سیزدهم است.

این مقام مسوول اظهارداشت: دفتر استانداری غرب استان صرفا برای رفع مشکلات روزمره مردم نیست بلکه یک اتاق فکری است که با دعوت از نخبگان و صاحبنظران و پیشکسوتان و مسوولان مسائل و مشکلات منطقه احصاء و برای برون رفت از آن تدبیر می شود.

سلگی، سرمایه گذاری را لازمه رشد و توسعه غرب استان برشمرد و خاطرنشان کرد: برای این منطقه استان باید موانع سرمایه گذاری و بستر رشد و توسعه منطقه برطرف شود که این دفتر در راستای تحقق این راهبرد عمل می کند.

معاون استاندار مازندران تصریح کرد : با راه اندازی این دفتر تلاش داریم تا در یک قالب مشخص و چارچوب ضابطه مند موضوعات و مسائل و مباحث فراروی منطقه آسیب شناسی شود که تاکنون بخش عمده از موضوعات منطقه بدست آمده است.

بر اساس آمار موجود از آغاز فعالیت دفتر غرب استانداری مازندران تا امروز دست کم پنج هزار درخواست مردمی در سامانه سامد استانداری مازندران متخص این سامانه استانداری ثبت شده است.

بیشترین درخواست اهالی غرب مازندران در دیدار مردمی مدیران‌کل چه بود؟

از زمان راه اندازی این دفتر، استاندار مازندران طبق گزارش‌های موجود، مدت پنج بار شخصاً در این دفتر حضور پیدا کرد و از نزدیک با ریز مشکلات مردم آشنا شد و پای درد و دل آنها نشست و دستورات لازم برای رسیدگی به حل مشکلات مردم غرب مازندران صادر کرد.

دفتر نمایندگی استانداری مازندران در اول دی ماه سال گذشته با پیگیری استاندار، با هدف دسترسی آسان مردم غرب استان به مدیران ارشد مرکزنشین در نوشهر راه اندازی شده است.

خطرات جاده‌ای، طولانی شدن رسیدگی به در خواست‌های اداری و دسترسی نداشتن آسان به مدیران استانی از دغدغه‌ها و رویاهای دست نیافتنی مردم غرب مازندران بود که با شکل گیری دولت جهادی سیزدهم و استقرار این دفتر گامی مؤثر برای جلوگیری از تمرکز زدایی و توزیع عادلانه خدمات در این خطه غربی مازندران برداشته شد.

طبق آمار مسؤول دفتر استانداری غرب مازندران از زمان راه اندازی این دفتر تاکنون افزون بر پنج هزار نفر از مردم خطه غربی استان پس از مراجعه به دفتر و ارائه درخواست‌هایشان به مدیران استانی پاسخ دریافت کردند.

غرب مازندران ۲۱ شهر، هزار و ۱۵۰ روستا و هفت شهرستان و افزون بر یک میلیون نفر جمعیت دارد.

نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس آباد، تنکابن و رامسر در غرب مازندران واقع شدند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha