مهدی خورسند کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با خبرنگار سیاست خارجی ایرنا در خصوص اظهارات اخیر «آیتالله ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور کشورمان در دیدارها و مصاحبههای خود در حاشیه برگزاری نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اظهارداشت: دولت سیزدهم در این مدت در حوزه سیاست خارجی و توسعه روابط با کشورهای مختلف اقدامات جهادی بسیاری انجام داده و دستاوردهای زیادی که در ماههای گذشته به دست آمده ماحصل اقدامات گسترده و فعالانه دستگاه دیپلماسی است.
وی با اشاره به لزوم پیوست رسانهای جدی برای دستاوردهای سیاست خارجی دولت سیزدهم گفت: باید در خصوص اقدامات گستردهای که دولت تا به امروز در حوزه سیاست خارجی و حتی فراتر از آن در حوزه ورود واکسنهای کرونا در روزهای ابتدایی روی کار آمدن دولت انجام داده است و دستاوردها و تلاشهای دولت در عرصههای مختلف تبیین صورت بگیرد.
این کارشناس مسائل بینالملل تصریح کرد: آزادسازی اموال و داراییهای ایران از انگلیس، کره جنوبی و برخی دیگر از کشورها تا به امروز و تداوم پیگیریها جهت آزادسازی سایر داراییهای مسدود شده در کشورهای دیگر در آینده نشان از «تلاش و اقدامات گسترده دولت» دارد که میتواند و لازم است پیوست و حمایت رسانهای را به همراه داشته باشد.
خورسند بیان کرد: نوع مواضع و تسلطی که شخص رئیس جمهور در حوزههای مختلف و در دیدارها و مصاحبههای خود در نیویورک داشتند، نشان میدهد که دولت همچنان «سیاست خارجی چند وجهی» و چند بُعدی را در دستور کار دارد.
وی گفت: در ایام برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل مقامات کشورهای مختلف باید مواضع خودشان را اعلام کرده و از ابزارهای موجود در مجمع عمومی برای تبیین گفتمان خودشان استفاده کنند.
این کارشناس مسائل بینالملل اظهار کرد: در دورههای گذشته مسئولان ما از این فرصت شاید به نحوی که باید استفاده نمیکردند و متمرکز بر صرفاً یکی دو موضوع خاص بودند، اما پرداختن به جمیع شرایط و ابعاد مختلف بیانگر یک «بلوغ رویکردی و سیاسی در دولت سیزدهم» در حوزه سیاست خارجی است.
خورسند در پایان خاطرنشان کرد: همین رویکرد از سوی رئیس جمهور دولت سیزدهم است که داد ضدانقلاب و مخالفین این دولت را درآورده و البته این مایه افتخار است که رئیس جمهور ما در مجمع عمومی سازمان ملل فضایی را ایجاد میکند که در راستای تامین حداکثری منافع ملی است.
نظر شما