۲۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۵:۱۸
کد خبرنگار: 1112
کد خبر: 85234146
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عرضه ۴۵۰۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر با اجرای طرح تولید قراردادی

تهران- ایرنا- سرپرست سازمان امور عشایر ایران گفت: با اجرای طرح تولید قراردادی، تا پایان سال شاهد تامین و عرضه ۴۵۰۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر خواهیم بود.

به گزارش ایرنا از سازمان امور عشایر ایران، «سیاوش احمدی میرقائد» در نشست با مدیران امور عشایر استان‌های کشور، اظهار داشت: در طرح تولید قراردادی برای هر راس دام ۱۸۰ کیلوگرم نهاده جو در نظر گرفته شده که با اجرای کامل طرح، تا پایان سال شاهد تامین و عرضه ۴۵۰۰ تن گوشت قرمز توسط عشایر خواهیم بود.

وی بیان داشت: طرح تولید قراردادی آغاز یک روش جدید در کشور است که سنگ بنایی خواهد شد برای اقدامات بعدی در حوزه عشایر و اگر بتوانیم به اهدافی که در این طرح پیش‌بینی شده برسیم، دولت در دوره بعد حمایت بیشتری خواهد کرد.

احمدی میرقائد توضیح داد: دولت از اجرای طرح تولید قراردادی گوشت دام عشایر دو هدف را دنبال می‌کند یکی تامین گوشت مورد نیاز کشور و دوم حمایت از جامعه تولیدکننده عشایری که ما باید با تمام توان برای اجرای موفق این طرح اقدام کنیم.

سرپرست سازمان امور عشایر ایران با بیان این که ۱۵ مهر ماه آخرین فرصت برای انعقاد قرارداد مرحله اول اجرای این طرح است و فرایند پرواربندی دام باید از این تاریخ آغاز شود، بیان داشت: در طرح تولید قراردادی یک میلیون راس دام عشایر پروار می‌شود و شرکت پشتیبانی دام آمادگی خود را برای اجرای تعداد بیشتری دام در قالب تولید قراردادی اعلام کرده است.

وی با بیان این که اجرای طرح تولید قراردادی می‌تواند موجب افزایش درآمد عشایر شود تا همچنان در عرصه تولید بمانند، خاطرنشان کرد: مرحله دوم اجرای طرح تولید قراردادی گوشت دام عشایر از ابتدای زمستان آغاز می‌شود.

احمدی میرقائد گفت: در سالی که از سوی مقام رهبری به نام سال رشد تولید و مهار تورم نام‌گذاری شده، دولت سیزدهم اقدامات خوبی را برای ارتقای سطح زندگی و معیشت عشایر آغاز کرده است.

سرپرست سازمان امور عشایر ایران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت پنجمین نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر که از ۱۲ تا ۱۸ مهرماه در مصلی تهران برگزار می‌شود، اظهار داشت: ۱۵ مهر ماه، روز عشایر است و باید از این فرصت و برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های روستاییان و عشایر استفاده کنیم تا ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها و حتی مشکلات و دغدغه‌های عشایر را در جامعه مطرح کنیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha