فضلالله رحمتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: هماکنون یکهزار و ۹۳ مجوز بهرهبرداری صنعتی در استان صادر شده که برابر ۱.۳ مجوزهای کل کشور است.
وی سهم جمعیت چهارمحال و بختیاری را یک درصد از جمعیت کشور دانست و افزود: با سرمایهگذاری در طرحهای صنعتی جدید این سرانه افزایش قابلتوجه و چشمگیری خواهد داشت و اُمیدواریم نقش اثرگذاری در صنعت کشور داشته باشیم.
رحمتی تصریح کرد: هماکنون برخی صنایع اثرگذار کشور در چهارمحال و بختیاری استقرار دارد که از مهمترین آنها میتوان به تولید انواع موکت، کود اوره و آمونیاک، لوازم خانگی، آهن اسفنجی، خوراک دام و طیور، پارچه چادر مشکی، ورق گالوانیزه، سیمان خاکستری، میلگرد، ورق گالوانیزه فولادی، شکر از چغندر قند، شکر تصفیه شده، شیر خشک و سایر مکملهای غذایی اشاره کرد.
وی با اشاره به فعالیت ۲۷ شهرک و ناحیه صنعتی در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: اکنون یکهزار و ۹۳۷ کارت بازرگانی معتبر در استان وجود دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: سال گذشته تراز تجاری استان در زمینه صادرات ۹۰ میلیون دلار بوده است.
وی گفت: سال گذشته ۷۳ هزار و ۲۰۰ مترمربع فرش دستباف تولید و روانه بازار مصرف شد.
رحمتی تاکید کرد: نرخ مشارکت اقتصادی در حوزه صنعت و معدن ۴۵.۵ درصد و حوزه تجارت ۴۱.۵ درصد در سطح چهارمحال و بختیاری است.
وی با اشاره به وجود ۹ پروانه اکتشاف فعال و ۲۰ گواهی کشف در چهارمحال و بختیاری افزود: مهمترین مواد معدنی استان شامل خاک نسوز، گچ، دولومیت، سنگ لاشه، سنگ تزئینی و سنگ آهک است که در حال استخراج هستند.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد که تعدادی از محصولات واحدهای تولیدی این استان به کشورهای دیگر صادر میشود.
نظر شما