به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز سه شنبه در نشست خبری جشنواره موسیقی سنتی ویژه اقوام ایرانی در سنندج اظهار کرد: عنوان شهر خلاق موسیقی برای سنندج دور از انتظار نبود چرا که وجود هنرمندانی بنام و موسیقدانانی که از این شهر به شهره جهانی رسیدهاند، حکایت از غنای موسیقی در این شهر دارد.
وی با بیان اینکه برنامه راهبردی مسئولان در کردستان تثبیت جایگاه هنر و موسیقی کُردی است، افزود: یکی از اهداف اصلی ما از برگزاری جشنواره موسیقی، تقویت نشاط اجتماعی است.
استاندار کردستان ادامه داد: قدمت موسیقی قوم کرد بر اساس آنچه مورخان و کارشناسان این حوزه گفتهاند به ۴۰۰ سال پیش از میلاد مسیح باز میگردد و کردستان یکی از اصلیترین خاستگاههای موسیقی دنیا است.
زارعی کوشا ادامه داد: برگزاری جشنواره موسیقی در کردستان، ظرفیت فوق العادهای است که در بُعد توسعه فرهنگی باید مورد توجه ما باشد.
وی با اظهار خرسندی از اینکه کردستان در ایام هفته وحدت میزبان نخستین جشنواره موسیقی سنتی اقوام ایرانی است، پیرامون محتوای برگزاری اهداف این جشنواره موضوعاتی را مطرح کرد و گفت: این رویداد فرهنگی، ظرفیت خوبی برای معرفی پتانسیلهای استان است.
استاندار کردستان اضافه کرد: موسیقی یکی از شاخههای مهم هنری در دنیاست و استان کردستان ظرفیت جهانی شدن در این زمینه را داراست.
زارعی کوشا با بیان اینکه یکی از اهداف اصلی از برگزاری این جشنواره، تقویت نشاط اجتماعی است، یادآورشد: برگزاری این جشنواره در سطح بالا و به شکل مطلوب در شان هنرمندان و مردم هنردوست کشورمان، می تواند در جذب گردشگر به این استان نیز حائز اهمیت باشد.
جشنواره «موسیقی اقوام ایرانی» با اجرای ۲۴ اثر توسط ۱۸ قوم از اقوام مختلف کشور، از هشتم تا یازدهم مهر در استان کردستان برگزار میشود.
نظر شما