به گزارش ایرنا، غلامعلی حیدری روز چهارشنبه نشست با شورای بخش لاران اظهار داشت: با تلاشها و پیگیریهای انجام شده این جاده ارتباطی از مزایای ماده ۲۳ شامل اعتبارات ملی برخوردار است.
وی افزود: چهارخطه شدن جاده لاران (که از سورشجان آغاز و تا سودجان ادامه دارد) علاوه بر کاهش تصادفها، موجب رونق این منطقه برای حضور گردشگران میشود.
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: همچنین ماده ۲۳ برای جاده شهرکرد - سورشجان - کوهرنگ نیز گرفته شد که باید پیگیریهای لازم برای اجرای این پروژه قبل از زمستان انجام شود.
حیدری با اشاره به اهمیت اجرای پروژههای راهسازی ادامه داد: با توجه به تلاشهای انجام شده برای تقویت زیرساختها و بهبود مسیرهای ارتباطی، نباید در اجرا و عملیاتی کردن این پروژهها معارضانی وجود داشته باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به تخصیص اعتبار لازم برای تکمیل استخر شنای سورشجان اضافه کرد: در زمان حاضر اعتبار زمینهای چمن مصنوعی در چند شهر و روستا تامین شده که باید هرچه سریعتر هزینه شود در صورت جذب نشدن اعتبارات برگشت داده میشود.
وی گفت: برخی از پروژهها در استان از جمله سد بیدکان آغاز شد و انتقال آن تعطیل شده بود که با تزریق اعتبار لازم جان تازهای گرفته است.
حیدری افزود: در کشور برای ۱۲ شهر ماده ۲۳ اجرای طرحهای شبکه جمعآوری فاضلاب داده شده است که از این تعداد هشت شهر آن در چهارمحال و بختیاری است که انتظار میرود با پیگیری انجام شده کار به سرعت انجام شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: برای بخش لاران تامین آب شرب پایدار باید انجام شود تا شاهد گل آلودی و قطعی آن نباشیم.
حیدری با تاکید بر ضرورت ایجاد مجتمعهای دامداری و تامین آب این مجتمعها، از سوی شرکت آب منطقهای گفت: توسعه سامانههای نوین آبیاری در بخش کشاورزی منجر به توسعه اشتغال در منطقه میشود که باید با نگاه جدی مورد توجه قرار گیرد.
حیدری با تاکید بر ضرورت فراهم کردن زیرساختهای لازم برای اجرای نهضت ملی مسکن افزود: باید تسهیلات مسکن برای بخش لاران مشخص شود.
وی با تاکید بر ضرورت مشخص شدن سهم بخش لاران از مسکن روستایی اضافه کرد: اجرای طرح هادی و آسفالت بخش قابل توجهی از معابر روستایی در قالب تهاتر با مشارکت دهیاری از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
به گفته استاندار چهارمحال و بختیاری، در زمان حاضر برای شهرداری و دهیاریها اعتبارات خوبی تخصیص داده شده که در گذشته وجود نداشته که باید از این فرصت برای اجرای پروژههای نیمه تمام استفاده شود.
وی برضرورت توجه به پسماند، رفع تداخلات، لایروبی قناتها، توسعه کشاورزی و دامداری، رفع نقاط حادثه خیز، نوسازی مدارس، پرداختن به مسیلها، تقویت کتابخانه، برطرف کردن کاستیهای فیبرنوری تاکید کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر سرعت بخشی در روند انتخاب بخشدار لاران گفت: پرداختن به کارهای فرهنگی در کناراجرای پروژههای عمرانی از جمله دیگر ضرورتهایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
حیدری با تاکید بر جهاد تبیین با تولید محتوای مناسب اظهار داشت: نگذارید یک عده زحمات صورت گرفته را کمرنگ و مردم را ناامید کنند.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم کمرهمت بسته تا با نگاه عادلانه ناترازیها را تراز کند، گفت: در استان چهارمحال و بختیاری بعد از انقلاب خدمات بزرگی در کشور صورت گرفت که قابل مقایسه با گذشته نیست.
وی مطرح کرد: کشور ایران با جنگ و انواع تحریمها، ترورها و محدودیتها مواجه شد اما با تمام این مشکلات و مسائل خدمات قابل توجهی تاکنون به مردم ارائه شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: عزم دولت سیزدهم براین است که با نگاه عادلانه ناترازیها را تراز کند.
به گزارش ایرنا، در این نشست تعدادی از اعضا شورای بخش لاران در خصوص دغدغه ها و مطالبات این بخش مسائلی را مطرح کردند.
بخش لاران چهارمحال و بختیاری شامل سه شهر سورشجان و سودجان و هارونی و ۱۵ روستا و آبادی شامل فتحآباد، آقبلاغ ، خوی ، وانان ، اسدآباد ، مصطفیآباد ، کتک ،مرغملک، دولتآبادخاکی، کریم آباد ، خلیل آباد، احمدآباد، قلعه سوخته، قلعه خاکی و اوج بغاز است و جمعیت بخش نزدیک به ۳۳ هزار نفر است.
نظر شما