به گزارش ایرنا، ملکمحمد قربانپور روز چهارشنبه در جلسه هماهنگی تبصره ۱۸ در سالن شهید مردانی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای به ثمر رساندن مشاغل خُرد و خانگی میتوان از دستگاهها و نهادهای حمایتی استفاده کرد افزود: باید در کنار صدور جواز تاسیس رویکرد اقتصادی طرحها نیز در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه اولویت اقتصاد چهارمحال و بختیاری بهرهوری است خاطرنشان کرد: باید طرحهایی که در سریعترین زمان به اتمام میرسد و سرمایه مستهلک نمیشود در دستور کار قرار گیرد.
قربانپور گفت: این جلسه به جهت تامین مالی بخش اقتصادی دارای اهمیت بسیار است که باید توسط مدیران دستگاههای اجرایی جدی گرفته شود.
سرپرست معاونت اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: باید مدیران دستگاههای اجرایی در تصمیمگیریها حضور داشته باشند تا برای این کار پایههای مستحکمی گذاشته شود.
وی افزود: دستگاههای اجرایی و توسعههای باید به صورت مستمر با بانکها صورت جلسههای تبصره ۱۸ را پیگیری کنند.
قربانپور با بیان اینکه جذب نکردن اعتبارات تبصره ۱۸ به دستگاههای اجرایی و اعلام نتایج استعلامات بانکی مربوط میشود اظهار داشت : باید تا ۱۵ اسفندماه سالجاری اعتبارات تبصره ۱۸ توسط دستگاههای اجرایی جذب شود در غیر این صورت با مدیران دستگاههای متولی برخورد میشود.
به گفته وی، دستگاهها باید جلسات تعاملی با بانکها داشته باشند و دبیرخانه نیز به صورت هفتگی و زمانبندی خاص جذب اعتبارات را رصد و پیگیری میکند تا این اعتبارات که حق واحدهای تولیدی است، جذب شود.
سرپرست معاونا اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری با تاکید بر تحقق توسعه اقتصادی عنوان کرد: امروز تکمیل همه پروژهها منجر به توسعه اقتصادی شود.
وی گفت: مجموع اعتبارات سال ۱۴۰۱ حدود ۷۵.۷ درصد جذب شده که معادل ۹ هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال است که بیشتر به طرحهای تولیدی، توسعهای و طرحهای نیمه تمام اختصاص داده شده است.
قربانپور با اشاره به اینکه برای جذب اعتبارات قانون بودجه ۱۴۰۲ تا چندماه آینده فرصت باقی است گفت: تاکنون براساس پیگیری انجام شده بالای ۵۰ درصد اعتبارات جذب شده است و برای باقی مانده اعتبارات نیز تا آخر اسفندماه زمان باقی است.
به گزارش ایرنا، اشتغال یکی از مهمترین نیازهای مردم در چهارمحال و بختیاری در کنار داشتن مسکن مناسب است.
در سالهای اخیر شیوع ویروس کرونا و خشکسالی خسارت زیادی به بخش اقتصادی استان از جمله کار و اشتغال وارد کرد.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.
نظر شما