محسن کوشش تبار روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از طرح های کشاورزی مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: واردات برنج خارجی فقط برای تنظیم بازار است اما رویکرد دولت علاوه بر حمایت از شالیکاران توجه به قدرت خرید مصرفکنندگان نیز است.
وی گفت: اکنون عرضه برنج داخلی و خارجی را در کشور داریم البته دولت از حاشیه سود منطقی شالیکاران حمایت می کند.
معاون اقتصادی وزیر کشور با ذکر این نکته که در جلسات ستاد تنظیم بازار، نظام قیمت گذاری کالا برای جلوگیری از واردات برنج خارجی مورد اهتمام است ادامه داد: برنجکار شمالی نباید متضرر شود یعنی دست سوداگران از بازار برنج باید کوتاه شود.
برنجکاری یکی از مهمترین فعالیتهای کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان این استان است که با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از مازندران تامین میشود.
استان مازندران تولید کننده ۷۲ نوع محصول زراعی و باغی است که در تولید ۱۵ محصول رتبه اول تا سوم را دارد.
این استان با برخورداری از ۲ و نیم درصد زمین کشاورزی کشور، سالانه هفت درصد از تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد از ارزش اقتصادی محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
به گزارش ایرنا معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور در ادامه سفر به مازندران از پایانه صادراتی محصولات شیلاتی و ماهیان خاویاری که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، بازدید کرد.
این پایانه برای تکمیل و بهره برداری به پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی نیاز دارد.
بازدید از بند امیرآباد و چند طرح کشاورزی به خصوص اصلاح نژاد باغ انار از دیگر برنامههای معاون اقتصادی وزیر کشور بوده است.
نظر شما