مجید منادی پنجشنبه در حاشیه ساخت قرارگاه عملیات جهادی پهنه شمال خوزستان در دزفول در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این قرارگاه در راستای محرومیتزدایی این منطقه است که با مرکزیت شهرستان دزفول، محدوده شمالی استان را تحت پوشش قرار میدهد.
وی توسعه فعالیتهای جهادی را از ۲ بعد خدمترسانی و فرهنگی بررسی کرد و گفت: اقدامات جهادی علاوه بر این که موجب رسیدگی به اقشار ضعیفتر و کم برخوردار مناطق مختلف استان میشود فرصتی را برای گروههای جهادی فراهم میآورد تا در کنار حرفه اصلی خود خدمترسانی را گسترش دهند.
تقویت جریان امید آفرینی
به گفته مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان جهادگران همچون رزمندگان هشت سال دفاع مقدس با روحیه مطالبهگری در مسیر رفع مشکلات مناطق محروم از هیچ تلاشی دریغ نمیکنند گفت: حضور فعالان عرصه خدمات جهادی در کنار مردم مناطق کم برخوردار، جریان امیدآفرینی را نیز تقویت میکند.
وی بر اهمیت نقش قرارگاههای عملیات جهادی در پویا نگه داشتن روحیه ایثار، فداکاری و نوع دوستی تاکید کرد و افزود: راهاندازی این چنین قرارگاههایی فعالیتهای جهادی را صرفا در یک رویداد یا حادثه خلاصه نمیکند بلکه این اقدامات در طول سال استمرار پیدا میکند.
منادی اضافه کرد: اقدامات جهادی دیده شده در قرارگاه عملیات جهادی تنها معطوف به یک حوزه نیست و در بخشهای مختلف برنامهریزی شده است.
اهمیت فعالیتهای فرهنگی جهادی
وی با اشاره به گروههای تخصصی در حال فعالیت استان توضیح داد: جنبه فرهنگی فعالیتهای جهادی برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است در این زمینه برخی گروهها به صورت تخصصی در حوزههای فرهنگسازی، آموزشی، مقابله با عقاید انحرافی، توسعه خدمات فرهنگی و هنری در نقاط مختلف استان فعال و کنار مردم هستند.
به گزارش ایرنا عملیات ساخت قرارگاه عملیات جهادی پهنه شمال خوزستان روز پنجشنبه با حضور مسوول بسیج سازندگی سپاه ولی عصر(عج) خوزستان، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و جمعی از مسئولان شهرستان دزفول در ناحیه مقاومت بسیج این شهرستان آغاز شد.
سه هزار و ۶۰۰ گروه جهادی در استان خوزستان فعال و مشغول خدمات دهی در مناطق محروم و کم برخوردار هستند.
هم اکنون یک هزار و ۲۸۷ اقدام محرومیت زدایی در سطح خوزستان از سوی بسیج سازندگی در حال انجام است.
نظر شما