«هوش مصنوعی» جزو اولویت‌های نظام تعلیم‌ و تربیت در دوره متوسطه قرار گرفت

اصفهان - ایرنا - معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش گفت: موضوع تقویت "هوش مصنوعی" و کُدنویسی جزو اولویت‌های نظام تعلیم و تربیت در دوره متوسطه اول بعنوان دوره تعیین مسیر شغلی قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا، مهدی کاظمی روز جمعه در آیین افتتاحیه بخش دانش‌آموزی جشنواره مصطفی(ص) در هتل عباسی اصفهان افزود:توجه به هوش مصنوعی، نگاه سیستمی را در دانش‌آموزان تقویت می کند.

وی اظهار داشت: دارایی‌های دنیای فعلی از ملاحظات فیزیکی به دارایی‌های نامشروط، فکرها و ایده‌ها تغییر کرده است بطوریکه در ایران گردش اقتصادی در این بخش، بیش از ۱۲ درصد برآورد شده است.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش ‌پرورش تصریح کرد: هوش مصنوعی می‌تواند موجب ارزش‌آفرینی، اشتغال و کارآفرینی در جامعه شود.

به‌ گفته وی، رفع مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی نیازمند استفاده از فناوریهاست و باید از راهکارهای نوین دانش محور استفاده کنیم و پیشرفت های بزرگی را در کشورمان رقم بزنیم.

کاظمی تاکید کرد: اگر بدنبال پیشرفت در حوزه کشاورزی، پزشکی، عمران و شهرسازی و مسائل فرهنگی هستیم بطور قطع استفاده از هوش مصنوعی و کلان‌دادها می‌تواند به ما کمک کند تا در این عرصه‌ها، پیشرفت توام با جهش داشته باشیم.

وی یادآور شد: با استفاده از هوش مصنوعی می‌توانیم خطاها را در حوزه پزشکی ‌و دیگر عرصه‌ها کاهش دهیم و بر این اساس بحث هوش مصنوعی بعنوان یک ضرورت در کشور مطرح است و مورد تاکید. رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد.

کاظمی تصریح کرد: اگر در هوش مصنوعی، مُولفه‌های اخلاق و معنویت در نظر گرفته نشود، این رویکرد مغایر با نگاه بشری است ومی‌تواند به بشریت لطمه بزند.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش افزود: توجه به هوش مصنوعی می‌تواند فرصت های جدید شغلی برای دانش آموزان ایجاد کند.

به گزارش ایرنا، افتتاحیه نخستین رویداد ملی دانش‌آموزی هوش مصنوعی همزمان با جایزه بین‌المللی مصطفی امروز جمعه آغاز شد و تا ۱۱ مهر ادامه دارد.

رویداد دانش‌آموزی “هوش مصنوعی و پزشکی”، “هوش مصنوعی و شهر” ،”هوش مصنوعی و هوافضا”، “ هوش مصنوعی و رسانه “و “هوش مصنوعی و صنعت “ از جمله عنوان‌های روزهای مختلف این رویداد است.

دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه صنعتی ، مرکز تحقیقات معلمان استان و پژوهشسرای دانش‌آموزی از مکان‌های برگزاری رویدادهای مختلف این مراسم در شهر اصفهان هستند.

جایزه مصطفی(ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه ۹۰ شروع بکار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سال‌های ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.

بیش از یکصد نفر از دانشمندان جهان اسلام از ۴۰ کشور در پنجمین رویداد جایزه علم و فناوری مصطفی(ص) در اصفهان شرکت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha