به گزارش خبرنگار ایرنا، حسین ربانی روز شنبه در آیین افتتاحیه فعالان شبکه پژوهشهای بین رشتهای در اصفهان افزود: ایجاد شبکههای مختلف پژوهشی با محوریت استادان و دانشجویان، به ما در فعالیتهای هرچه بهتر کار تیمی کمک میکند تا نتایج و دستاوردهای بهتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: ما در کشور قُلههای علمی خوبی داریم اما باید در زمینه کار گروهی و تیمی بهتر عمل کنیم تا دستاوردهای شاخصی بدست آید.
رییس بنیاد نخبگان اصفهان خاطرنشان کرد: بر همین اساس سه دستگاه اصلی استان فعالیتهای بین رشتهای خود را آغاز کردند تا زمینه ارتقای پژوهش مهیا شود.
ربانی اضافه کرد: پیشنهاد ایجاد شبکه علمی پژوهشی بین رشتهای چهار سال پیش همزمان با رویداد جایزه مصطفی در سال ۲۰۱۹ مطرح شد و قرار بود دانشگاههای اصفهان، علوم پزشکی و دانشگاه صنعتی شهر در گام نخست برای شکل گیری آن اقدام کنند.
سرپرست شاخه دانشجویی مرکز تعالی ابن سینا (ACE) بعنوان یکی از سازمانهای تحقیقاتی غیردانشگاهی در ایران نیز در این مراسم گفت: در مراسم امروز بالغ بر ۵۵۰ دانشجو در مقاطع تحصیلی کارشناسی و دکترا و ۲۰ استاد از کشورهای مختلف با هدف تبادل نظر در باره ایجاد شبکه های پژوهشی بین رشتهای حضور دارند.
زهرا بهارلویی اضافه کرد: قرار است ۲۰ شبکه پژوهشی میان رشتهای با هدف ارتقای اقدامات تحقیقاتی و توسعه مباحث بین رشته ای با موضوعاتی مانند آموزش پزشکی، بیوشیمی، بیو انفورماتیک و هوش مصنوعی در پزشکی تشکیل شود.
وی ادامه داد: در مراسم امروز همچنین پنج استاد و پژوهشگر از کشورهای جمهوری آذربایجان، هند، مصر، تونس و پاکستان در باره مباحث مختلف علمی تحقیقاتی سخنرانی داشتند.
به گزارش ایرنا، آیین افتتاحیه فعالان شبکه پژوهشهای بین رشتهای همزمان با پنجمین دوره جایزه بینالمللی مصطفی(ص) در اصفهان برگزار شد.
پنجمین دوره جایزه بینالمللی مصطفی(ص)، روز جمعه(دیروز) با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران اصفهان گشایش یافت.
جایزه مصطفی(ص) با هدف شناسایی آثار برجسته دانشمندان جهان اسلام در توسعه علم و فناوری از اوایل دهه۹۰ شروع بکار کرد و تاکنون چهار دوره آن در سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ برگزار شده است.
بیش از یکصد نفر از دانشمندان جهان اسلام از ۴۰ کشور در پنجمین رویداد جایزه علم و فناوری مصطفی(ص) در اصفهان حضور دارند.
نظر شما