به گزارش ایرنا، " فرشاد مقیمی " روز یکشنبه در سفر به مهریز یزد در جمع صاحبان شرکتهای تولیدی و صنعتی این شهرستان افزود: در نیمه اول امسال از مجموع یک هزار و ۸۰۰ قراردادی که با شهرکهای صنعتی ایران بسته شده ۵۰ قرارداد مربوط به شرکتهای دانش بنیان است.
وی با بیان اینکه در ارتباط با شرکتهای دانش بنیان برای ارائه خدمات در حوزه سخت افزاری، پیش پرداخت برای شرکتهای دانش بنیان تا ۱۰ درصد کاهش یافته است ادامه داد: اقساط پرداخت حق بهره برداری نیز از ۳۶ تا ۴۲ ماه افزایش پیدا کرده که در سایر صنایع این عدد متفاوت است.
این مسئول بیان کرد: اگر یک واحد دانش بنیان در داخل شهرکهای صنعتی در بازه و برنامه زمانبندی تعیین شده بتواند طرح را به پایان برساند ۱۰ درصد از اقساط باقی مانده به عنوان مشوق در نظر گرفته میشود و چنانچه طرح را زودتر از موعد و برنامه زمانبندی به پایان برساند ۳۰ درصد از اقساط باقی مانده به عنوان مشوق در نظر گرفته میشود.
مقیمی در خصوص کمکهای حوزه نرم افزاری گفت: در این راستا فن بازارهایی ایجاد شده که تا به امروز توانسته اند ۲ هزار و ۱۳ نیاز فناورانه را در داخل شهرکهای صنعتی شناسایی کنند که از این میزان ۵۵۰ مورد از این نیازها از طریق شرکتهای دانش بنیان رفع شده است.
وی یکی از مهمترین و اساسیترین نیازمندیهای شرکتهای دانش بنیان را توزیع محصولات در بازار ذکر کرد و گفت: شرکتهای دانش بنیان باید مطمئن شوند، بابت محصولی که تولید میکنند یا سرمایهگذاری در دانش و فناوری میتواند در انتها بازگشت سرمایه داشته باشند که این موضوع به نیاز کشور هم بر میگردد.
معاون وزیر صمت افزود: در سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در راستای سیاستهای کلانی که وزارت صنعت، معدن و تجارت و دولت سیزدهم دنبال میکنند، در حوزه فعالیتهای مربوط به شرکتهای دانش بنیان اخیرا یک بسته حمایتی توسط وزارتخانه رونمایی شده که بخشی از خدمات آن مربوط به سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران است.
هماکنون سه هزار و ۷۰۰ پروانه صنعتی با سرمایه گذاری اسمی ۸۰هزار میلیارد ریال و با حدود یکصد هزار اشتغال صنعتی در استان یزد وجود دارد و یزد با ۱.۳ درصد جمعیت کشور به لحاظ تولید صنعتی ۴.۴ درصد سهم تولید این بخش را در اختیار دارد ؛ ۴۷ درصد اشتغال استان مربوط به صنعت و معدن است در حالی که میانگین این عدد در کشور ۳۲ درصد است.
مرکز شهرستان مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما