به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری خوزستان، علی دهقانی روز یکشنبه در این خصوص بیان کرد: این افراد با ادعاهای واهی و از طریق اخاذی، افشای اسناد محرمانه، دخالت در امر وکالت، جعل عنوان و دادنامه و نشر اکاذیب اقدام به دریافت وجوهی از اصحاب پرونده میکردند که ضمن تشکیل پرونده برای این افراد سودجو و انجام تحقیقات اولیه، متهمان بازداشت و پرونده آنها با صدور قرار مناسب در حال انجام تحقیقات تکمیلی است.
وی با تاکید بر اینکه پیگیری و رسیدگی به پروندههای حقوقی صرفا از سوی مراجع قضایی و شعب و مدیران قضایی از مسیر قانونی انجام میشود گفت: به شهروندان توصیه میشود در صورت ادعای اعمال نفوذ در دستگاه قضایی از سوی افراد، مراتب را به اطلاع حفاظت اطلاعات دادگستری برسانند.
دهقانی با بیان اینکه اینکه هیچ خط قرمزی در مسیر مبارزه با مظاهر فساد در درون و پیرامون دستگاه قضایی وجود ندارد اظهار کرد: با افرادی که با اعمال متقلبانه و سوء استفاده از عناوین جعلی به اعتماد عمومی مردم نسبت به دستگاه قضایی آسیب میزنند، قاطعانه برخورد خواهد شد.
وی بیان کرد: دفاتر و رابطین حفاظت و اطلاعات در حوزههای قضائی استان مستقر هستند و شهروندان در صورت مشاهده این موارد میتوانند به مراکز مستقر اطلاع دهند تا موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، طبق اعلام دادگستری خوزستان ۱۲ پرونده بزرگ فساد اقتصادی در استان تشکیل شده و در یک ماه اخیر حدود ۵۰ خلالگر اکنیت عمومی در استان بازداشت شده است.
نظر شما