۱۱ مهر ۱۴۰۲، ۷:۵۵
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 85246137
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول؛ رمز وحدت

۱۱ مهر ۱۴۰۲، ۷:۵۵
کد خبر: 85246137
۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول؛ رمز وحدت

سنندج- ایرنا- اینجا کُرد، ترک، فارس، سنی و شیعه و ۱۲ و ۱۷ ربیع‌الاول فرقی ندارد، همه حول واژه اسلام گرد هم آمده‌اند؛ کردستان این روزها در جشن‌های میلاد پیامبراعظم (ص)، نماد وحدت و نزدیکی دلهاست.

به گزارش ایرنا، هر وقت، ماه ربیع می‌آید، کردستان حال و هوای دیگری پیدا می‌کند و نوای دف و ندای یا رسول الله، زینت مجالس و مراسم مولودی خوانی در مساجد، خانقاه ها و تکایا می شود.

آنهایی که توان مالی بیشتری دارند، مراسم مولودی خوانی در منزل برگزار می کنند و آشنا و اقوام و همسایگان نیز از برکت این مجالس فیض می برند اما در کنار آن، مساجد و تکایا نیز میزبان مولودی خوانان و عاشقان اشرف مخلوقات است.

مراسم مولودی خوانی از قدیم در کردستان رسم بوده و بسیار باشکوه و پرشور و شوق برگزار می شود "مولود نامه" و "معراج نامه" اثر "ملا عبدالکریم مدرس"، این روزها نقل مجالس مولودی خوانی است.

اهل سنت اعتقاد دارند میلاد پیامبر(ص) ۱۲ ربیع الاول است و تشیع ۱۷ ربیع را تاریخ ولادت رسول خدا می دانند اما این اختلاف جزئی چیزی از شیرینی این ماه کم نکرده است؛ چرا که با درایت امام راحل(ره)، این چند روز تفاوت، به هفته وحدت نامگذاری شد.

امسال هفته وحدت به مساجد و منازل خلاصه نشد؛ مردم سنندج و حتی شهرهای دیگر استان، پنجشنبه و جمعه هفته گذشته، در مراسم جشن میلاد پیامبر(ص) در میدان آزادی و خیابان فردوسی شرکت کردند. جشن هایی که صدایش همه جا پیچید.

شیعه و سنی معنا نداشت، صحبت از بچه و بازاری و کارمند و مسئول نبود؛ همه آمده بودند تا عشق و ارادت خود به نبی مکرم اسلام را به نمایش بگذارند و بگویند که عاشق اسلام و پیامبر(ص) و پایبند به ارزش های اسلامی هستند.

۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول، پیوند بین سنی و شیعه و اقوام مختلف است. اقوامی که می دانند، تنها راه نجات از دسیسه دشمنان، وحدت و یکدستی به دور از مطرح شدن اختلافات است و این مهم را امام خمینی به خوبی درک و در ایران اسلامی نهادینه کرد.

۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول؛ رمز وحدت

کردستان مرکز وحدت

هفته وحدت فرصت بسیار خوبی برای تبیین برکت وحدت و لزوم تلاش دلسوازنه برای حفظ انسجام در بین اقشار مردم و اقوام مختلف است.

استاندار کردستان هم همواره روی این نکته تاکید دارد و در همایش طلایه داران وحدت و مقاومت در سنندج گفت: استان مرکز وحدت و برادری است و اگر به دنبال ارتقا و پیشرفت هستیم باید بدانیم که مهم ترین عامل پیشرفت، تقویت همدلی است.

اسماعیل زارعی کوشا ادامه داد: هر اقدام و حرکتی در جهت تفرقه و نفی وحدت، خیانت بزرگ به مردم کردستان است.

وی افزود: فرصت های زیادی که در طول دوران ها از مردم استان گرفته شد عمده آن به دلیل شیطنت ها و توطئه های افرادی است که به دنبال تفرقه بوده اند.

استاندار کردستان با بیان اینکه نقش روحانیون در تقویت انسجام و برادری زمینه اصلی خدمت به استان کردستان است، گفت: در ۲ سال عمر دولت سیزدهم شاهد تحول، عنایت و توجه ویژه به استان کردستان بوده‌ایم.

۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول؛ رمز وحدت

قلب اهل سنت سرشار از عشق به فرزندان پیامبر(ص) است

علمای اهل سنت و تشیع همواره بر لزوم حفظ وحدت به عنوان مهمترین سلاح مقابله با توطئه دشمنان تاکید دارند، موضوعی که امام جمعه سنندج بارها در خطبه های نماز جمعه و سخنرانی های خود به آن اشاره می کند و اعتقاد دارد، نیاز امروز جامعه اسلامی وحدت عملی است.

ماموستا فایق رستمی اظهار کرد: قلب اهل سنت سرشار از عشق و ارادت به اهل بیت‌ پیامبر(ص) به ویژه امام حسین(ع) بوده و این مهم همیشگی است.

وی بر این هم تاکید دارد که دشمن با استفاده از اختلافات بین مذاهب اسلامی، به دنبال ایجاد تفرقه است و این مسلمانان هستند که باید هوشیار بوده و در مسیر اهداف دشمن حرکت نکنند.

از ۱۲ تا ۱۷ ربیع الاول به هفته وحدت نامگذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha