به گزارش ایرنا از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی روز پنجشنبه اظهار کرد: در دولت سیزدهم گامهای محکمی در رابطه با گازرسانی برداشته شده است اما به دلیل بالا بودن هزینههای لولهکشی گاز به داخل منازل بسیاری از مردم رغبتی به استفاده از این امکان نشان نمیدهند.
وی ادامه داد: برای اینکه موانع مالی گازکشی به خانهها برداشته شود، دولت بانک مرکزی و بانکهای عامل را موظف کرده که برای این منظور تسهیلات قرضالحسنه پرداخت کنند.
استاندار هرمزگان تاکید کرد: بر اساس تصویبنامه هیات وزیران ، بانک مرکزی از طریق بانکهای عامل نسبت به اعطای ۱۳۰ هزار فقره تسهیلات بانکی قرض الحسنه برای افزایش اشتراکپذیری گاز و انجام لوله کشی داخلی منازل در شهرها و روستاهای استانهای خوزستان، کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد اقدام خواهد کرد.
وی تأکید کرد: میزان این تسهیلات ۱۵۰ میلیون ریال (۱۵ میلیون تومان) با دوره بازپرداخت پنجساله است که به هر خانوار که در استان هرمزگان و استانهای یادشده بخواهند گازکشی کنند، پرداخت خواهد شد.
شامگاه چهارشنبه مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در دیدار با استاندار هرمزگان با بیان اینکه در حال حاضر ۳۳ هزار میلیارد تومان پروژه گازرسانی فعال در سطح کشور داریم که عمده آنها در مناطق محروم قرار گرفتهاند، اعلام کرد: برای گازرسانی به سیستان و بلوچستان هشت استان دیگر را مامور کردهایم و برای تسریع در گازرسانی هرمزگان نیز استانهای بوشهر و کردستان را پای کار آوردهایم.
به گفته مجید چگینی؛ هم اکنون سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پروژه جاری در استان هرمزگان در حال انجام است و حدود پنج هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان طرح جدید نیز در نظر گرفتهایم که اگر مجلس در بودجه همراهی کند، اجرایی خواهد شد.
نظر شما