به گزارش ایرنا محمد ناظمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه اعطای این تسهیلات منجر به خروج واحدها از رکود میشود، افزود: سازمان منطقه آزاد اروند همواره در حال بررسی مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی مستقر در سایت صنعتی است.
وی به فعالیت ۷۷ واحد تولیدی در سایت صنعتی خرمشهر و ۹۴ واحد تولیدی در شهرک صنعتی آبادان اشاره و بیان کرد: بیش از ۹۰ درصد مشکلات واحدهای صنعتی، چالشهای مالی و کمبود سرمایه در گردش دارند.
مدیر توسعه نواحی صنعتی منطقه آزاد اروند گفت: یکی از مهمترین دغدغههای سازمان منطقه آزاد اروند رفع این قبیل معضلات است که البته در سالهای اخیر برخی از این مشکلات به روشهای مختلف با کمک این سازمان برطرف شدهاند.
وی افزود: این قبیل همافزایی و حمایتها شامل معرفی واحدها به بانک برای اخذ تسهیلات و سایر روشهای قانونی بوده است.
ناظمی اظهارکرد: در حال حاضر با همکاری شرکت زنجیره تأمین مالی دانش تسهیلاتی با نرخ بهره بسیار پایین در راستای حمایت مالی از واحدهای صنعتی و تامین سرمایه در گردش و ثابت این شرکتها ارائه میشود.
وی با بیان اینکه این فرآیند به زودی اطلاع رسانی میشود، افزود: واحدهای صنعتی که به این تسهیلات نیاز داشته باشند به بانک ملی ایران معرفی میشوند.
مدیر توسعه نواحی صنعتی منطقه آزاد اروند، با اشاره به وجود گزینههای دیگر حمایتی برای تأمین مالی شرکتها گفت: سایر مشکلات را نیز در آینده نزدیک میتوانیم با کمک سایر نهادها و دستگاههای دولتی برطرف کنیم.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) است که در محل تلاقی ۲ رودخانه اروند و کارون قرار دارد.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیتهای مناسب نظیر حمل و نقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نظر شما