تبادلات علمی سوءتفاهم‌ها بین کشورهای همسایه را برطرف می‌کند

تهران- ایرنا- رییس جامعه المصطفی با اشاره به اینکه دیپلماسی آموزشی به حوزه های دیگر دیپلماسی کمک رسان است، گفت که تبادلات علمی و قرارهای آکادمیک می تواند سوءتفاهم هایی که بین ایران و کشورهای همسایه وجود دارد را برطرف سازد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، حجت الاسلام علی عباسی رییس جامعه المصطفی در دومین روز نخستین اجلاس منطقه ای رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای منطقه، به تشریح فعالیت ها و چشم انداز کاری جامعه المصطفی پرداخت و تاکید کرد که هویت این مجموعه، علمی و آکادمیک است و پیش از فعالیت های فرهنگی، بر حوزه آموزش و پژوهش متمرکز است.

وی به تنوع علمی بالا در مجموعه جامعه المصطفی اشاره کرد و افزود: ما هم اکنون عضو اتحادیه ها و مجمع های مختلف بین المللی از جمله اتحادیه های دانشگاه های جهان اسلام، دانشگاه های جهان، دانشگاه های آسیا هستیم و تاکنون بیش از ۳۰۰ تفاهم نامه همکاری با مراکز علمی و دانشگاهی داخل و خارج کشور امضا کرده ایم.

حجت الاسلام عباسی با بیان اینکه در مجتمع آموزشی این مجموعه، ۲۱ زبان برای تدریس ارائه می شود، ابراز کرد: بحث گسترش زبان فارسی برای اهمیت زیادی دارد که لازم است با محوریت رایزنان فرهنگی ایران در کشورهای مختلف، این موضوع، دائما پیگیری شود.

رییس جامعه المصطفی در ادامه بیان کرد: برخی از افراد در کشورهای مختلف، با علاقه و صمیم قلب، به یادگیری زبان فارسی مبادرت کرده اند و توانسته اند بر آن تسلط داشته باشند که این افراد، در واقع سرمایه های فرهنگی برای ایران هستند.

وی با تاکید بر اینکه آمد و شدها بین مبلغان و فعالان علمی و دینی در قالب فعالیت های آکادمیک و علمی می باید که افزایش یابد چرا که این قرارهای آکادمیک، سوءتفاهم ها را میان کشورها از جمله در بین کشورهای همسایه می تواند برطرف کند.

حجت الاسلام عباسی همچنین گفت: دیپلماسی آموزشی برای حوزه های دیگر دیپلماسی، از جمله فرهنگی، اقتصادی و سیاسی، نقش کمک کننده دارد و در این میان، رایزنان فرهنگی کشورمان، در رونق این فضا و شرایط، نقش بسزایی دارند.

نخستین اجلاس منطقه ای رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای منطقه، از ۱۵ تا ۲۰ مهرماه ۱۴۰۲، با حمایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به عنوان قرارگاه اقتدار فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha