لیلا غریب روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تاکید بر اینکه حلقههای گردشگری موجب جذب هرچه بیشتر گردشگران میشود، اضافه کرد: بسیاری از روستاهای استان قزوین دارای جاذبههای گردشگری بکر و منحصر به فردی بوده و در نزدیکی روستاهای هدف گردشگری قرار دارند که میتوانند به حلقه گردشگری تبدیل شوند.
وی اضافه کرد: با ایجاد حلقههای گردشگری بین چند روستا، مسافرت گردشگران هدفمند شده و روزهای بیشتری را برای اقامت در روستاها سپری میکنند.
غریب بیان کرد: گردشگران علاقه مند هستند که برای سیاحت در روستاهای گردشگری به نقطهای سفر کنند که همزمان و در طول زمان سیاحتی خود بتوانند از چند جاذبه گردشگری بازدید کنند.
این مسوول به ظرفیت مغفول مانده جاذبههای گردشگری در شهرستان بویین زهرا اشاره کرد و یادآور شد: در این شهرستان روستاهایی وجود دارند که دارای جاذبههای گردشگری بوده اما متاسفانه و طی سال های گذشته چندان مورد توجه قرار نگرفته است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری قزوین با تاکید بر اینکه بیشتر روستاهای استان قزوین قابلیت گردشگری دارند، اظهار کرد: با بررسی عمیق در آداب و سنن مردم روستا و همچنین بناهای تاریخی میتوان ایجاد حلقههای گردشگری را در دهستانها آغاز کرد.
غریب یادآور شد: با ایجاد حلقههای گردشگری، توسعه روستایی از حالت نقطهای خارج شده و شکل منطقهای به خود میگیرد که انجام این مساله در جذب گردشگران داخلی و خارجی می تواند بسیار حایز اهمیت و مورد توجه قرار گیرد.
استان قزوین دارای ۸۴۲ روستای دارای سکنه و هشت روستای هدف گردشگری است.
نظر شما