معاون قوه قضائیه: رسانه‌ها موجب ارتقای اعتماد عمومی می‌شوند

یزد- ایرنا-معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: رسانه‌های مختلف گروهی با عملکرد خوب خود موجب تقویت انسجام اجتماعی و ارتقای اعتماد عمومی نسبت به بخش‌های مختلف جامعه می‌شوند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، " اصغر جهانگیر " چهارشنبه شب در آیین اختتامیه دومین جشنواره رسانه و عدلیه یزد افزود: اصحاب و فعالان مختلف رسانه‌های گروهی و مجازی با تولید محتوا و تهیه اخبار و مطالب ارزشمند خود موجب امید آفرینی و اعتماد بخشی در جامعه می‌شوند.

وی با قدردانی از دست اندرکاران جشنواره رسانه و عدلیه و همکاری فعالان رسانه این استان ادامه داد: رسانه‌ها در دنیای حال به شدت در ساخت افکار عمومی جامعه نقش آفرین هستند و باید رسالت خود را در اقناع سازی بیش از گذشته در بخش‌های مختلف کشور انجام دهند.

این مسئول در ادامه با اشاره به اینکه رسانه در زمان حاضر تبدیل به ابزار قدرتمند و همانند تیغ دو لبه در جامعه عمل می‌کنند گفت: از یک سو می‌توانند ‌تصاویری واقعی از اتفاقات جامعه به اطلاع مردم برسانند و همچنین از دیگر سو قادر است شکل نامناسبی از مسائل را در جامعه منعکس کند.

جهانگیر بیان کرد: رسانه‌های مختلف گروهی در کشور با ایجاد تفکر در جامعه و تصویرسازی مناسب می‌توانند شرایطی را در جامعه حاکم کنند که به جای مردم، قضاوت کنند و همچنین قضاوت‌های عمومی را برای ترویج اندیشه‌ها رواج دهند.

وی تاکید کرد: انواع رسانه‌ها می‌توانند با حرکت در مسیری درست، سبک زندگی افراد جامعه را برای داشتن زندگی هدفمند تبیین کرده و یا برخی مواقع سبک زندگی افراد جامعه را به سمت زندگی اشرافی سوق دهند و ارزش‌ها و آرمان‌های آنها را تخریب کنند.

معاون قوه قضائیه بیان کرد: رسانه‌های گروهی و فعالان این عرصه مهم در عصر حاضر دارای قدرت ناپیدایی هستند به طوری که تاثیرات بزرگی را با اغنای افکار عمومی رقم بزنند و آرای عدلیه را به درستی در اذهان مردم تشریح و کام مردم را شیرین کنند.

جهانگیر گفت: رسانه‌‎های گروهی در دنیا دارای قدرت اقناع سازی، اطلاع رسانی و تبلیغات هستند و قدرت تبلیغات آنها به اندازه‌ای است که الگوسازی می کنند.

وی گفت: امروزه غول‌های رسانه‌ای دنیا در دست رژیم صهیونیستی است و این رژیم از طریق رسانه‌ها آن چنان تبلیغ می‌کند که کشورهای مظلوم دنیا را به عنوان ناقض حقوق بشر و حامی تروریست نشان می‌دهد.

این مسئول بیان کرد: دستگاه قضایی به تنهایی نمی‌تواند وظایف خود را در شرایطی که دشمنان در تلاش برای خدشه وارد کردن به چهره اسلام و انقلاب اسلامی هستند انجام دهد و باید با همکاری همگان برای شکست اهداف دشمنان تلاش کنند.

جهانگیر به اهمیت و نقش رسانه‌های گروهی در ابعاد مختلف در کشور اشاره کرد و گفت: رسانه در حین تلاش برای به تصویر کشاندن درست عملکرد دستگاه‌ها، تصویری صحیح از مطالبات و نیازهای آحاد جامعه را به مسئولان کشور منعکس می‌کند.

دومین جشنواره عدلیه و رسانه استان یزد در چهار بخش اصلی، رسانه، ویژه و نقد با فراخوان بیش از ۴۰ موضوع در زمینه‌های مختلف و مرتبط با دستگاه‌های مختلف با شرکت بیش از ۲۰۰ نفر برگزار و در پایان رسانه‌های برتر توسط هیات داوران معرفی و تجلیل شدند.

استان یزد یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha