کاربران ناراضی از آنتن دهی اینترنت ثابت در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج - ایرنا - آنتن دهی اینترنت ثابت در برخی از نقاط کهگیلویه و بویراحمد ضعیف است و این امر منجر به گلایه مندی مشترکان شده است و شرکت مخابرات برای رفع این مشکل گسترش فیبر نوری را در دستور کار خود دارد .

به گزارش ایرنا،مشترکان اینترنت adsl یا ثابت شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد که جمعیت آنان به ۳۰ هزار مورد می رسد با اشاره به اینکه کندی یا اخلال در اینترنت همه ابعاد زندگی آنان از کسب و کار تا دریافت خدمات دولت الکترونیک را تحت تاثیر قرار داده از این وضعیت ابراز نارضایتی می کنند.

در حالی که شرکت مخابرات برای دسترسی روستاییان به اینترنت و دنیای آزاد اطلاعات، تلاش های گسترده ای را در کهگیلویه و بویراحمد آغاز کرده اما ضعف آنتن دهی حتی در شهرها به ویژه مرکز استان جای سوال دارد.

کاربران اینترنت با اشاره به اینکه این روزها در عصر دیجیتال برای انجام هر کاری نیازمند استفاده از اینترنت هستند از مسوولان می خواهند برای بهبود دسترسی به این خدمت چاره اندیشی کنند.

گلایه های مردم

یکی از مشترکان اینترنت ساکن کوی باهنر شهر یاسوج با اشاره به ضرورت دسترسی به اینترنت برای بهره وری از خدمات دولت الکترونیک می گوید که پایین بودن سرعت یا اخلال های پرشمار، کاربران را کلافه کرده است.

مریم عوض زاده با یادآوری اینکه برای استفاده از همه خدمات دولت برخورداری از اینترنت ضرورت دارد تاکید کرد: از مسوولان انتظار می رود برای رفع این مشکل چاره اندیشی کنند.

کاربران ناراضی از آنتن دهی اینترنت ثابت در کهگیلویه و بویراحمد

یک دانشجوی ساکن کوی رجا در شهر یاسوج می گوید که برای انجام پژوهش های مربوط به پایان نامه خود نیاز به استفاده از اینترنت دارم اما با وجود داشتن اشتراک خانگی نمی توانم در واحد مسکونی از این خدمات بهره مند شوم.

احمد حسن زاده تاکید کرد: با توجه به اینکه دانشگاه من تحصیل من در شهر شیراز قرار دارد و من پایان نامه خود را در زادگاهم شهر یاسوج انجام می دهم ناچار به تحمل هزینه های اضافی در کافی نت ها برای انجام کارهایم هستم.

سارا علی پور،یکی از ساکنان شهر دوگنبدان می گوید: با توجه به اینکه بازاریابی محصولات صنایع دستی در بستر فضای مجازی انجام می شود تاکید کرد: ضعف آنتن دهی اینترنت منجر به اتلاف وقت برایش شده است.

پاسخ و برنامه های شرکت مخابرات

مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد گفت: بخش عمده ای از ضعف اینترنت در شهرهای استان به ویژه یاسوج به علت احداث ساختمان های بلندمرتبه است

سید محمدهادی امیری تصریح کرد: برخی مناطق کهگیلویه و بویراحمد هم نیازمند توسعه زیرساخت های فیبر نوری برای آنتن دهی بهتر است.

وی توضیح داد: طرح نجما به معنای نهضت جهادی فیبرنوری مخابرات ایران درحال اجراست و براساس آن قرار است فیبرنوری به خانه‌ها، ادارات، سازمان ها و شهرک‌های صنعتی برسد.

امیری عنوان کرد:رساندن فیبر نوری تا در خانه مردم هیچ هزینه ای برای کاربر ندارد و حتی مودم هم به طور رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد.

وی بیان کرد: در این طرح اینترنت مبتنی‌بر کابل‌های فیبرنوری؛ از کابل‌های مسی یا خطوط تلفن استفاده نمی‌شود و به جای آن فیبرنوری انتقال‌دهنده اطلاعات هستند.

وی بیان کرد:فیبرنوری با مشخصات فنی خاص خود، پهنای باند بسیار بالاتر از کابل‌های معمولی مسی دارد و می‌تواند کیفیت و سرعت را بدون در نظر گرفتن فاصله کاربر تا سرویس‌دهنده ارایه دهد و سرعت‌های دانلود و آپلودی بیش از یک گیگابیت ارائه کند.

امیری عنوان کرد:ویژگی‌های سخت و نرم افزاری و گره‌گشای اینترنت FTTX (مبتنی بر فیبر نوری) است که زمینه‌ را برای رفع مشکلات ارتباطی کاربران همراه و ثابت فراهم می‌کند.

مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد:تاکنون ۹۰۰ کیلومتر فیبرنوری در مناطق شهری و ۵۰۰ کیلومتر هم در نقاط روستایی استان ایجاد شده است.

کاربران ناراضی از آنتن دهی اینترنت ثابت در کهگیلویه و بویراحمد

وی تصریح کرد:در دولت سیزدهم احداث ۵۰۰ کیلومتر فیبرنوری در مناطق روستایی و شهری استان اجرا یا در دست اقدام است. برای اجرای این زیرساخت ها ۳۷۰ میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: همچنین ۵۰۰ کیلومتر فیبرنوری در نقاط مختلف استان برای احداث در دولت سیزدهم پیش بینی شده است.

کهگیلویه و بویراحمد با حدود ۱۶هزار و ۲۴۹ کیلومتر مربع وسعت، یک درصد ازمساحت ایران و یک درصد درصد از جمعیت کشوررا دارد وبه طورمیانگین در هر کیلومترمربع آن ٤٢نفرزندگی می کند.

جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد بر اساس سرشماری عمـومی نفـوس و مـسکن آبانمـاه ۱۳۹۰، بـه تعـداد ۶۵۸ هزار و ۶۲۹ نفر بود. ۴۹.۹۷ درصد از این جمعیت را مردان و ۵۰.۰۳ درصد را زنان تشکیل می دهند.اکنون براساس آمارهای موجود جمعیت این استان از ۷۲۰ هزار نفر گذشته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha