علیرضا دورباشی زاده روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سینمای نیشکر هفت تپه ۵۲ سال قدمت دارد، افزود: چراغ سینما نیشکر هفت تپه به دلیل سوء مدیریتها و فرسودگی ناشی از آن از بیش از ۱۰ سال قبل خاموش و این سالن متروکه شده بود.
وی ادامه داد: بازسازی کامل سالن سینما نیشکر هفت تپه با هدف افزایش ظرفیتهای فرهنگی و هنری در راستای انجام مسئولیتهای اجتماعی شرکت نیشکر هفت تپه آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت نیشکر هفت تپه اعتبار لازم برای احیا و بازسازی کامل این سینما را افزون بر ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد کرد و گفت: با بهره برداری از این سینما تا پایان امسال ۳۰۰ صندلی به ظرفیت سینمایی شوش افزوده میشود.
دورباشی زاده تاکید کرد: سینما نیشکر با استفاده از ظرفیت کارگران و متخصصان شرکت نیشکر هفت تپه به طور کامل بازسازی و نوسازی شده و در خدمت کارکنان و خانواده آنها و همچنین مردم منطقه قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا، سینمای خوزستان باقدمتی قریب به ۱۰۰ سال فراز و فرودهایی داشته و فیلمهای موفقی پیش و پس از پیروزی انقلاب اسلامی بر پرده خود به نمایش گذاشته است،
این در حالی است که این صنعت با وجود مشکلات و دشواریها توانسته به وسیله سینماگران و بازیگران موفق استان بدرخشد.
نخستین سینمای خوزستان از نسل اول این صنعت با قدمتی حدود صد سال در آبادان تنها سینمایی است که تاکنون فعال و ثبت ملی شده است.
سینما تاج آبادان از جمله سینماهای خوزستان است که بزرگانی از این دیار در عرصه سینما از جمله ناصر تقوایی، نجف دریابندری، صفدر تقیزاده و امیر نادری را معرفی کرده است.
نظر شما