طیبه دیدار روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از مجموع کودکان ارزیابی شده، ۲۸ نفر نیازمند ارجاع جهت بررسی تخصصی شناسایی شدهاند.
وی افزود: تکامل فرآیندی است که سیستم عصبی کودک دچار تغییر میشود و طی آن، تجربیات جدیدی را کسب و مهارتهای تازهای از زندگی فردی و اجتماعی به دست میآورد.
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت و درمان گناوه تصریح کرد: در مراقبتهای بهداشتی کودکان علاوه بر اندازهگیری وزن، قد، دور سر، بررسی وضعیت تغذیه و واکسیناسیون، توجه به تکامل کودکان نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است.
دیدار بیان کرد: در مراقبتهای بهداشتی سنین ۶، ۱۲، ۲۴، ۳۱ ماهگی و ۶ سالگی، غربالگری تکامل کودکان با استفاده از پرسشنامههای استاندارد سنین و مراحل تکاملی انجام میشود.
وی یادآور شد: مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای بهداشتی و خانههای بهداشت شهرستان گناوه مراقبتهای بهداشتی برای کودکان در گروههای سنی مختلف ارایه می دهند.
کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده مرکز بهداشت و درمان گناوه با اشاره به هفته ملی کودک با عنوان "کودکی بهتر، زندگی بهتر" عنوان کرد: هدف اصلی از انجام مراقبتهای بهداشتی کودکان، افزایش سطح سلامت، کاهش در بخشهای بار بیماری، مرگومیر و ناتوانی در این سنین است.
وی عنوان کرد: خانوادهها برای تضمین سلامت کودکان، بهصورت منظم در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای بهداشتی و خانههای بهداشت شهرستان مراجعه کنند تا مراقبتهای لازم و غربالگری تکاملی بر روی آنها انجام شود.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قرار دارد.
نظر شما