اسحاق خسروپناه روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این چاه های غیر مجاز به صورت پراکنده در روستاهای "مشهد طرقی"، "گلیان"، "قوشخانه"، "سرحد" و سایر مناطق روستایی بوده است.
وی تصریح کرد: این اقدام در راستای جلوگیری از برداشت غیرمجاز از منابع آب های زیرزمینی و با هدف صیانت از منابع آب توسط نیروهای حفاظت منابع آب و تیم های گشت و بازرسی صورت گرفته است.
مدیر امور منابع آب شهرستان شیروان با اشاره به ماده سه قانون توزیع عادلانه آب، تصریح کرد: استفاده از منابع آب های زیرزمینی از طریق حفر هر نوع چاه، قنات و توسعه چشمه در هر منطقه از کشور باید با اجازه و موافقت وزارت نیرو انجام شود.
لایروبی رودخانههای ۶ روستا
وی در ادامه از لایروبی رودخانه در ۶ روستای شهرستان خبر داد و گفت: ۲ کیلومتر از رودخانه ها و مسیل های این شهرستان در این بازه زمانی لایروبی و بازگشایی شد.
خسرو پناه تصریح کرد: ۵۰۰ متر رودخانه در دشت شیروان، ۸۰۰ متر در محدوده روستای "گرماب"، ۳۵۰ متر رودخانه در روستای "زوارم" و در بخشی هایی از رودخانه روستای "مشهد طرقی" عملیات لایروبی انجام شد.
وی افزود: ۶ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های لایروبی و بازگشایی رودخانه های این شهرستان در نیمه نخست امسال هزینه شد که از مجموع این میزان چهار میلیارد ریال از محل منبع ملی و ۲ میلیارد ریال از محل اعتبارات جاری امور منابع آب شیروان بوده است.
مدیر امور منابع آب شهرستان شیروان خاطرنشان کرد: سیلاب های بهاره سال جاری در شهرستان شیروان خسارت های جانی و مالی به همراه داشت که بخشی از مسیر رودخانه ها در جریان سیلاب خراب شد و عملیات لایروبی همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: برنامه ریزی شده تا در سال جاری پنج کیلومتر از طول رودخانه های این شهرستان لایروبی و بازگشایی شد که برای اجرای این طرح اعتبارات لازم را از محل سفر ریس جمهوری به استان و کمیته برنامه ریزی تامین خواهیم کرد.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما