به گزارش خبرنگار ایرنا، عمران علی محمدی روز سه شنبه با حضور در مسجد امام رضا (ع) بانقلان ایلام اظهار کرد: با گسترش صلح و سازش و استفاده از ظرفیت بزرگان و معتمدین استان در مساجد می توان مشکلات و معضلات را بهتر حل کرد.
وی اضافه کرد: هیات های صلح در اقصی نقاط استان با جمعیتی بالغ بر بیش از ۷۲۳ نفر صلح یار از بزرگان، خیرین و معتمدین استان با سعی و تلاش بدون هیچ گونه چشمداشت یا پاداشی باعث صلح و سازش بین اصحاب دعوا می شوند که در کاهش ورودی پرونده ها به محاکم قضایی نقش تاثیرگذاری دارند.
علیمحمدی خاطرنشان کرد: در جامعه امروز از صلح و سازش به عنوان یک نظریه عدالت ترمیمی بین خواهان، خوانده و نماینده جامعه تعبیر می شود که با طرح نظریات و اختلافات طرفین دعوا اختلافات را به حداقل می رسانند و پرونده به صلح و سازش ختم می شود و با رفع خصومت شرایط برای جبران خسارت و بخشش مهیا می شود.
وی افزود: ارتقای رتبه دادگستری استان از ۲۳ به هشت کشور در سال گذشته، سازش ۴۵ درصدی در پرونده های قابل صلح و سازش، کاهش ۵۱ درصدی موجودی پرونده های سال های گذشته و تکمیل و بهره برداری جهادی از ساختمان جدید دادگستری ایلام همه و همه از نمونه های شاخص حرکت بسیجی در دادگستری استان ایلام است.
نظر شما