به گزارش ایرنا، "حمید مطهری" روز سهشنبه در جمع اصحاب رسانه استان افزود: در زمینه اطلاع رسانی و ارتباط استاندارد یزد با رسانه ها کاستی هایی وجود دارد که از رسانه ها درخواست داریم تا برای آگاهی بخشی بیشتر به مردم کمک کار ما باشند .
وی ادامه داد: امکان دارد شخصی نشان استاندارد را بدون ضابطه ممهور به مهر استاندارد کرده یا جعل کند و بسیاری از عموم مردم نمی دانند که چگونه باید اصالت سنجی کنند و مردم می توانند با استعلام از سرشماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ نسبت به دریافت کد ۱۰ رقمی استاندارد اقدام کرده و اصالت سنجی کنند.
مدیرکل اداره استاندارد استان یزد گفت: در صورت عدم دریافت کد نیز آن کالا فاقد استاندارد است و متاسفانه برخی از کارخانه ها که از یک محصول خود استاندارد دریافت کرده اند بر روی دیگر محصولات خود نیز تخلف کرده و علامت استاندارد را نصب می کنند که با این سامانه قابل بررسی و پیگیری است.
مطهری یادآور شد: در دولت سیزدهم، استاندارد مردمی در راس اقدامات این حوزه است و در هفته استاندارد امسال نیز شعار مشارکت مردمی و استاندارد مردمی است و با نظارت اقشار مختلف موفقیت بیشتری در این زمینه خواهیم داشت .
وی افزود: پیشگیری و پیگیری در زمینه استاندارد در سلامت مردم و جامعه نقش دارد ؛ برخی از تولید کنندگان هر مواد اولیه ای را تهیه و نسبت به تولید اقدام می کنند و چون نمی توانند استاندارد را دریافت کنند لذا با انواع و اقسام روش ها علامت استاندارد را بر روی کالای خود درج می کنند که تخلف است .
مدیرکل استاندارد استان یزد با بیان اینکه طرح ملی مبارزه با کم فروشی و خالص فروشی شیرینی در کل کشور و استان یزد اجرا شده ، ادامه داد: عدم نظارت بر تولید برخی از کالاها و یا جعل علامت استاندارد بر روی محصولات باعث مرجوع شدن کالا شده و ضرر آن برای همه محصولات استان خواهد بود .
وی افزود: در زمینه کم بودن عیار برخی از طلاهای فروخته شده توسط زرگری های یزد نیز اقدام شده است؛ در حالیکه برای فروش به مردم عیار کمتری داشت اما مبلغ آن با عیار بالاتر دریافت و سپس در زمان خرید از مردم با همان عیار پایین قیمت گذاری می شد که تخلف است که خوشبختانه این روند در حال حاضر اصلاح شده و نظارت ما نیز کماکان وجود خواهد داشت.
مدیرکل استاندارد استان یزد گفت: ۵۶ قلم کالا در کشور دارای استاندارد اجباری است که ۶ قلم وارداتی و نظارت دائمی بر روی این کالاها انجام می شود .
نظر شما