زهرا ابارشی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این قالب ۳۷ فقره پرونده تخلف از قوانین منابع طبیعی از جمله تخریب و تصرف عدوانی، تعلیف غیرمجاز، قطع درختچه های بیابانی تاغ و قطع بوته های بیابانی مرتعی تشکیل شده است.
وی اظهار کرد: از پرونده های تخریب تنظیمی سالانه، ۳۱ فقره پرونده به مساحت ۱۰۵ هکتار منجر به خلع ید و رفع تصرف شد و همچنین در این بازه زمانی با همراهی دستگاه قضا ۷۸ رای در راستای حمایت و حفظ انفال صادر شد.
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری ششتمد گفت: به منظور توسعه پایدار منطقه و تسهیل در اجرای طرح های عمرانی همچون راههای دسترسی، انتقال آب، گاز، برق و سایر طرحها، با در نظر گرفتن کمترین خسارات و آسیب به عرصه های منابع طبیعی با اجرای طرحهای مورد نظر موافقت شده است.
ابارشی افزود: حفاظت از اراضی ملی و جلوگیری از هرگونه تخریب عرصه های منابع طبیعی از مهم ترین وظایف سازمان منابع طبیعی است و در این راستا سامانه تلفنی ۱۵۰۴ یگان حفاظت منابع طبیعی به صورت شبانهروزی فعال است و مردم میتوانند در صورت مشاهده آتش سوزی یا هرگونه تخلف در عرصههای منابع طبیعی، مراتب را برای رسیدگی فوری از طریق این سامانه اطلاع دهند.
وی ادامه داد: به منظور ترویج فرهنگ حفظ ثروتهای خدادادی و منابع طبیعی، تمام افراد به ویژه دوستداران طبیعت می توانند در سامانه همیار طبیعت به نشانی hamyartabiat.frw.ir ثبت نام کرده و پس از گذراندن مراحل اداری نسبت به دریافت کارت عضویت خود از محل اداره منابع طبیعی شهرستان محل سکونت خود اقدام کنند.
۲۴۰ هزار هکتار از گستره شهرستان ششتمد عرصه منابع طبیعی است.
مرکز شهرستان ۲۴ هزار نفری ششتمد در ۲۵۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
نظر شما