حسین اسماعیلیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گذر از تابستان سال جاری به عنوان یکی از سخت ترین سال های آبی با تلاش همه جانبه مجموعه این شرکت، همراهی سایر دستگاه های اجرایی و شهروندان محقق شد.
وی اضافه کرد: از سال گذشته و با پیش بینی و فرض وقوع شرایط بدبینانه، اقدامات و برنامه ریزی های مختلفی برای گذر از بحران آب مشهد انجام شد که تعریف و اجرای ۱۱ پروژه اضطراری بخشی از این اقدامات بود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: اتصال چاه های دستگاه های اجرایی به شبکه آب مشهد، حفر ۷۰ حلقه چاه که حدود ۳۰ حلقه آن در داخل شهر انجام شد، بهره برداری از بخشی از طرح اتصال چاه های آب مشهد (نبی اکرم)، انتقال آب از غرب مشهد و ساخت مخازن ذخیره آب بخشی از اقدامات اضطراری انجام شده است.
اسماعیلیان افزود: بخش زیادی از آب مشهد از سدها و منابع سطحی تأمین می شود که با کاهش بارندگی ها در سال های اخیر با افت شدید مواجه شده و هم اکنون متوسط آب ذخیره سدهای مشهد حدود هشت درصد است.
وی ادامه داد: شرایط بحرانی همچنان ادامه دارد که امیدواریم با همراهی مستمر شهروندان در مدیریت مصرف، همکاری سایر دستگاه ها و نیز انجام برنامه ریزی ها و اقدامات لازم، همواره تأمین آب مشهد از شرایط پایداری برخوردار باشد.
به گزارش ایرنا، ٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت خشکسالی شدید و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت خشکسالی بسیار شدید است.
نیاز آبی مشهد در شرایط اوج مصرف ۱۲ هزار و ۷۰۰ لیتر در ثانیه است و اکنون چهار هزار و ۱۵۰ لیتر در ثانیه کسری تولید و استحصال آب وجود دارد.
خراسان رضوی با کسری یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون متر مکعب آب، هم اکنون بحرانی ترین منابع زیر زمینی آب در کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما