محمدرضا انصاری روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: کسب مهارتهای فنی و حرفهای و ارتقای توانمندی در ورود به بازار کار یکی از الزامات جامعه است که در این زمینه سازمان فنی و حرفهای کشور خدمات آموزشی را ارائه میکند و منجر به تضمین در اشتغال پایدار کشور و کاهش نرخ بیکاری میشود.
وی با اشاره به اینکه ارائه آموزشهای مهارتی به زنان سرپرست خانوار در دولت سیزدهم قوت گرفته است، اظهار کرد: بر اساس دادههای سازمان فنی و حرفهای کشور، سهم زنان از آموزشهای فنی و حرفهای در دولت سیزدهم با افزایش مواجه شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان تصریح کرد: این موضوع باعث شده با توانمندسازی زنان، سهم زنان بدسرپرست، بیسرپرست و زنان واقع در دهکهای کمدرآمدی جامعه در اشتغال کشور افزایش یابد.
انصاری با اشاره به اینکه توانمندسازی زنان و ورود آنها به مشاغل خانگی سبب شده است گرایش به آموزشهای فنی و حرفهای بیش از گذشته مورد اهمیت قرار گیرد، اضافه کرد: ارائه این آموزشها موجب شده زنان با سپری کردن دورههای مهارتی در هر کسبوکاری بتوانند با ایجاد اشتغالی کوچک و خانگی، بخشی از معیشت و درآمد خانوار را تأمین کنند.
وی افزود: آموزش زنان دارای اثر بخشی اجتماعی، اقتصادی و شخصی است که از جمله میتوان به سلامت شخصی و خانوادگی، توانمندسازی زنان، آمادگی برای مشارکت در فعالیتهای اقتصادی، اشتغال و کمک به اقتصاد و معیشت خانواده اشاره کرد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان زنجان به سایر دورههای برگزار شده توسط فنی و حرفهای نیز اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره برای دانشجویان، دانشآموزان، فارغ التحصیلان دانشگاهی، زندانیان، آسیب دیدگان اجتماعی، مشمولان بیمه بیکاری، متقاضیان مهارت اموزی، شاغلین بنگاههای اقتصادی ارائه شده است.
نظر شما